發新話題

MARUI MICRO PRO SIGHT 手槍紅點鏡簡介

MARUI MICRO PRO SIGHT係用DOCTER數MOUNT加上自家方形對位柱
小弟改了MARUI GLOCK MOUNT裝了SIGHTMARK & 防彈膠片

附件

7-1-2019 13:15

引用:
原帖由 EF66-1192 於 7-1-2019 18:02 發表

原來docter 數岩裝
感謝師兄,我要出手了

姐係我買docter mount就裝到marui 鏡
YES, 但馬記鏡底下4隻角無對位窿, 買MOUNT時要留意下, 或番來自己執走柱仔

引用:
原帖由 RCOOH 於 7-1-2019 22:05 發表

APL兩邊開關掣都係用pin固定,我裝上支我們XDM打幾鎗就左邊掣飛pin然後散左,好在砌得番埋。

APL真野黎架,上氣鎗都可以震到飛pin咁上真鐵咪自爆?Inforce真品衰過玩具,偏偏馬老二擺明係玩具但實際質素仲好過 ...
咁差...
我只有APLC, 制的PIN只可由上面打入, 裝上了GLOCK會比下身檔住, 應唔會震到甩PIN

引用:
原帖由 TheOrigina1 於 8-1-2019 03:09 發表

thanks
仲想問下邊隻鏡係可以上到m&p9l?
我有隻copy trijicon 係唔啱位
MP9L塊PLATE有四方對位柱, 執走對位柱應可上DOCTER MOUNT PATTERN的鏡

引用:
原帖由 EF66-1192 於 24-1-2019 11:10 發表

我買左隻Docter sights base唔知點解唔岩數,塊base 窄過marui洞位
咁個BASE應該錯數...我馬記鏡, SIGHTMARK, Docter都共通

發新話題