發新話題

戰狼係Marui贊助 ???

似同Marui聯乘搞廣告,未必係贊助。
始終戰狼2響日本未上。
我覺得反而係大家合作搞宣傳就真。
究竟世界上還有神嗎?

其實如果要知,睇Roller便知(雖然我冇興趣睇)。但是拍電影通常不會用Airsoft,用Cap比較合理。
引用:
原帖由 tf141 於 27-12-2017 20:21 發表

我見佢果到有個日期,好似嚟緊1月上
可能係Marui提供d鎗俾佢拍戲用 ?
究竟世界上還有神嗎?

唔會低Budget到咁吓嘩!?
引用:
原帖由 tf141 於 27-12-2017 22:03 發表

佢好似係用Airsoft,唔知我有冇記錯,呢套野我係有入場睇
究竟世界上還有神嗎?

唉,Tbb質素...
引用:
原帖由 olw0978 於 27-12-2017 23:21 發表

第二集未知,但第一集的確有用:
http://www.imfdb.org/wiki/Wolf_Warriors
究竟世界上還有神嗎?

開槍畫面都睇到內管就窄喇...
究竟世界上還有神嗎?

咁又好似扯遠咗少少。
引用:
原帖由 pbay 於 28-12-2017 17:26 發表

用玩具槍拍戲唔係問題, 但用日本玩具槍就政治不正確喇.
究竟世界上還有神嗎?

呢啲咪Budget control囉!一支Marui膠槍今時今日值幾錢呢?就算唔係Marui,G&P電槍都平,Marking 遠睇呃到人,係咪?
引用:
原帖由 暈又暈 於 28-12-2017 13:37 發表
如果要像真
咁一向標榜像真果間台灣廠呢?
究竟世界上還有神嗎?

我冇俾水費咩?仲好意思講?簽張高價買水合約,同深圳相差成三、四成!香港人好蝦啲?我飲開蒸餾水嘅,沖茶都係!
引用:
原帖由 JBL 於 28-12-2017 17:57 發表

你咁反中但日日飲東江水夠政冶不正確喇,又唔見你笑下自已?
究竟世界上還有神嗎?

1 個讚好! TOP

M9其實已經算係有少少過時,但M92係一種情懷....
發哥+吳宇森+M92
Mel Gibson + M92= Lethal Weapon。
引用:
原帖由 walther 於 28-12-2017 21:14 發表
咁地獄係咪贊助“追捕”套戲 入面好多M9
https://www.facebook.com/HKGUNHE ... 71793946761/?type=3
究竟世界上還有神嗎?

究竟世界上還有神嗎?

首先聲明,我並不支持獨立。
但是一味高價買東江水也非良策。問題在於政府寧願高價買水,也不願用最新的海水化淡技術,我相信在政治上考慮多於其他考量。
引用:
原帖由 loveless 於 27-3-2018 18:35 發表

唔用東江水可以點代替?
我聽左好易解決好多年,
但好似又唔太實際..
究竟世界上還有神嗎?

發新話題