16 12
發新話題

[Marui] 點解Marui M4 GBB 咁少補品???

點解Marui M4 GBB 咁少補品???

好似咩都冇貨咁...搵條Barrel 都難..有冇師兄知道邊道有多D Marui M4 GBB 補品賣?

其實補品好多 但無貨啫
你講外管的話 真係好多都無貨
內管周圍都有

外管折衷方法 裝adopter用wa系統管

買個wa接頭乜管都有得玩, 如果有玩開wa仲環保

馬記氣動M4的寶品有很多,你可到灣仔的一樓看看。
WT的零件90%有。

因為新!
最多 M4 補品一定係 G&P,因為 WA/G&P 最耐歷史。

其實點解要多補品??
一樣野係出得好, 正路無咩可以比你補BOR~

其實係咪冇留意開?馬記m4 d補品就黎多到散砌都整到支出黎 , 一支煲幾間廠出
係未有補品槍身遲下有

引用:
原帖由 stevechau 於 24-1-2018 10:16 發表
其實點解要多補品??
一樣野係出得好, 正路無咩可以比你補BOR~
亞鉛內件換鋼
鑄壓身/膠身換鍛造/CNC
原裝骨托換新款
內管HOPUP又換精密
外管又鋼

想換好多野可以換,其實未爛就換都係有錢就身痕, 玩馬記手槍定長槍基本上好多人係咁...

引用:
原帖由 gainax 於 24-1-2018 01:10 PM 發表
其實係咪冇留意開?馬記m4 d補品就黎多到散砌都整到支出黎 , 一支煲幾間廠出
係未有補品槍身遲下有
D細螺絲位無補品, 特規好難配
我全支槍都係散件砌但仲差緊D細螺絲

引用:
原帖由 gainax 於 24-1-2018 13:10 發表
係未有補品槍身遲下有
槍身黎講已知根魔 z啪屎 話會出

回覆 9# 的帖子

馬記訂原裝件應該有 其實買返來換得8899,訂到原件或收到支平2手化算d

回覆 10# 的帖子

416? Cnc個d好甘下

引用:
原帖由 gainax 於 24-1-2018 08:21 PM 發表
馬記訂原裝件應該有 其實買返來換得8899,訂到原件或收到支平2手化算d
我全部部件二手翻離好平
但萬事區備只欠東風....就系差幾粒螺絲...向日本仔訂左但果邊都話馬仔最近好慢佢地本土上個月訂D部件都未有聲氣

回覆 13# 的帖子

始終海外,訂到算好
唔揾唔知,原來已出左套cnc kit NOVESKE AR GBB for馬記,
睇怕馬記系統開始多野玩各位草定錢啱

引用:
原帖由 khkenny2 於 24-1-2018 13:33 發表

D細螺絲位無補品, 特規好難配
我全支槍都係散件砌但仲差緊D細螺絲
我差條bolt後面果粒圓形滾珠

16 12
發新話題