19 12
發新話題

Buckles

Buckles

三個Buckle我都用過HKMSC和RMP,紅是RMP,紅黄是HKMSC
仲有条Int Corps唔知放在那!

這個做了煙烕缸!

尊重人格, 請勿抄習

個煙灰缸超正!

尊重人格, 請勿抄習

第一張係咪制服常用buckle ??
第二我都明??
第三係咪禮服用??

另外想問回歸後, 啲野洗唔洗還store??
邊啲唔洗???

回覆 #4 Shan10 的帖子

我從未回過store!全RMP我管!一套半套派街坊都派左喇!回什麽???

尊重人格, 請勿抄習

原來係咁, 以前啲 rhkr 仲話law 五六對mark 2 花衫, 水雷炮果啲就聽過話law 走左5 ,6 個 豬咀,手槍袋,  我諗場面都幾狂

引用:
原帖由 Shan10 於 20-1-2008 00:35 發表
原來係咁, 以前啲 rhkr 仲話law 五六對mark 2 花衫, 水雷炮果啲就聽過話law 走左5 ,6 個 豬咀,手槍袋,  我諗場面都幾狂
好似百貨公司大減價咁

皇家空軍

跟著個q 會點? law 支slr 插佢地?
引用:
原帖由 Royal_9413 於 20-1-2008 05:29 發表

好似百貨公司大減價咁

最上面的HKMSC Trg Coy 用很難找,是特別造!

回覆 #9 topsoldierC11 的帖子

去李琳明試試
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 Shan10 於 20-1-2008 00:35 發表
我知道有rhkr有人係解散前一晚走左去偷左枝slr返屋企@@
而且仲係度

回覆 #11 小子1008 的帖子

無可能,無左枝槍亞鄧死都唔掂!是否俺槍Deact..............
尊重人格, 請勿抄習

誰? 叫ms 捉佢, mp !!!!
引用:
原帖由 bg12 於 22-1-2008 22:32 發表
的確見到有人聲稱擁有真槍SLR wor~!

引用:
原帖由 mswong 於 22-1-2008 22:29 發表
無可能,無左枝槍亞鄧死都唔掂!是否俺槍Deact..............
肯定未俺@@

19 12
發新話題