發新話題

[VFC] VFC的umarex USP

回覆 106# 的帖子

我知道QRF有得賣, 不過打十匣都未夠, 又唔係入廿幾粒彈, 都會斷推彈咀, 有D唔甘心姐......不過買VFC預左架啦

回覆 109# 的帖子

鋼滑架留返畀有錢既師兄啦......小弟窮呀

引用:
原帖由 JBL 於 25-3-2018 16:43 發表
下個月會有鋼滑架上市。
taitan 既話真係令人又愛又恨....

有d 鋼parts vfc 又唔自己出, 焗在要taitan 先有, 如果唔係永世都用啞鉛

買既話...taitan 真係唔值e 個價, 以hk45c 果條為例, d 料又唔靚/軟, marking 又刻d 唔刻d, 上色又易甩

唯一好處係...堅係好順
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 25-3-2018 20:00 發表

taitan 既話真係令人又愛又恨....

有d 鋼parts vfc 又唔自己出, 焗在要taitan 先有, 如果唔係永世都用啞鉛

買既話...taitan 真係唔值e 個價, 以hk45c 果條為例, d 料又唔靚/軟, marking 又刻d 唔刻d,  ...
Vp9果套未平囉
但條管都唔知點解車牙落去 hk marking又錯

講返hk45ct 無記錯taitan都係錯slide lock位同hk logo?

引用:
原帖由 jn_jona 於 25-3-2018 21:09 發表

Vp9果套未平囉
但條管都唔知點解車牙落去 hk marking又錯

講返hk45ct 無記錯taitan都係錯slide lock位同hk logo?
hk45c slide果隻hk 冇錯到, 但槍管laser 果隻唔岩, 同埋槍管果行laser marking 冇畫, 仲有slide檢查章隻鷹有d 怪

引用:
原帖由 JBL 於 25-3-2018 21:27 發表

https://www.facebook.com/1587945 ... ?type=3&theater
e 條靚好多, 仲要限量, 應該唔平

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 25-3-2018 21:57 發表

hk45c slide果隻hk 冇錯到, 但槍管laser 果隻唔岩, 同埋槍管果行laser marking 冇畫, 仲有slide檢查章隻鷹有d 怪
slide lock位呢?

引用:
原帖由 jn_jona 於 25-3-2018 22:21 發表

slide lock位呢?
可以絕對放心, vfc 錯既taitan 都一樣會錯

引用:
原帖由 MG-42 於 26-3-2018 03:59 發表

VFC個Frame真係好肉酸... 越睇越似blue gun咁假咁膠
除左外觀, vfc usp 個下身最大缺點係夾唔實個啞鉛框, 收左螺絲打完pin 之後, 入面個框尾果度仲可以左右搖

仲有粒trigger....明顯係usp compact 果粒

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 26-3-2018 11:03 發表

除左外觀, vfc usp 個下身最大缺點係夾唔實個啞鉛框, 收左螺絲打完pin 之後, 入面個框尾果度仲可以左右搖

仲有粒trigger....明顯係usp compact 果粒
咁大鑊
仲以為佢枝hk45c整得ok usp應該都唔會差

發新話題