發新話題

[認真] 尋親

聖比德幼稚園
伍華小學 (上午校) (1~2年級)
啟德官立小學 (3~6年)
路德會西門英才中學 ( 長沙灣)
尖沙咀 YMCA (Dip in Computer )
打wargame 不求生與死
生要盡力打退敵人
死要死得痛快 (要認死姐)

... - 1994     綠葉幼稚園

1994 - 2000     聖公會院鄭夢芹小學 ( 下午校 )

2000 - 2005     何明華會督銀禧中學

2005 - 2007     順德聯誼總會胡兆織中學

2008 -     香港公開大學 Accounting

幼稚園係大陸讀
小學1-4年級大陸讀.
小學1-4年級香港讀,東華三院高可寧紀念小學.
中學:新生命教育協會平安福音中學.
現時:ive(cw) 11315W
我見到有C兄同我同中學.
C兄們,仲記得譚SIR嗎??以前成日帶我地打WARGAME個個譚SIR啊.
我印象中記得譚SIR帶過我地打達得小學同寶田.
chow, Big,CrazyBoy,啊敏.
你地仲記得嗎?
太陽神

以上已加入

幼稚園 啟思幼稚園
小學     啟思小學
中學    SLCUK

幼稚園     啟思幼稚園
小學       漢基國際學校
中學       漢基國際學校
          香港三育書院英文中學部

crazyjustin1117
please add another college

Old Swinford Hospital

thanks

點解有兩個mj_yim

引用:
原帖由 mujiadam 於 12-1-2010 02:24 發表
點解有兩個mj_yim
係?返去睇下先

我係慈雲山天主教小學4年前畢業!!!中華基督教會扶輪中學!!!棉紡會中學

小學----中華基督教會基華小學(上午校)
中學----李求恩紀念中學
now----香港專業教育學院(青衣分校)

加番我係樂富禮賢會幼稚園
thx

更新:
now: 香港理工大學香港專上學院

無同校
不過見到唔少同區師兄

發新話題