發新話題

澳洲以威脅國家安全為由 封殺中國品牌手機

引用:
原帖由 pbay 於 8-3-2018 10:27 發表

談中國農業污水只會更恐怖吧 ? 不要說了
外國農業冇污水問題得中國有咖?冇料就唔好扮唔敢講啦

引用:
原帖由 pbay 於 8-3-2018 10:24 發表

L兄似乎還未明, 你的論點完全捉錯用神,
你上面打這麼大篇, 重複的其實就是這個論點 :
"德國200年的工業污染, 用20年整治好.
中國20年的工業污染, 用20年整治不好."

看來反而是閣下向中國踩多一腳
“德國200年的工業污染, 用20年整治好.
中國20年的工業污染, 用20年整治不好.'

德國20年就整治好?自己德國人都唔敢講呀

引用:
原帖由 JBL 於 8-3-2018 10:46 發表

對!再説下去出醜的只會是你本人,聰明呀!
查下經先

箴言 17:28 『愚昧人若靜默不言,也可算為智慧,閉口不說,也可算為聰明。』

在下都無咩智慧,唔識既野唔會發表太多偉論
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 LCH925 於 7-3-2018 18:53 發表
他們最希望的,就是資本主義的市埸經濟、共產主義的社會福利、無政府主義的個人自由、法西斯主義的民族政策、唯心主義的價值觀、虛無主義的學習態度,以及原始主義的性開放。
不對,其實大家最希望的,是看日本的動漫AV,韓妹的美腿MV,買逃保的廉價山寨,享民主自由國家的生活,做極權國家的領導.

引用:
原帖由 yuen95 於 8-3-2018 10:47 發表

“德國200年的工業污染, 用20年整治好.
中國20年的工業污染, 用20年整治不好.'

德國20年就整治好?自己德國人都唔敢講呀
L兄說的呀

引用:
原帖由 JBL 於 8-3-2018 10:46 發表

對!再説下去出醜的只會是你本人,聰明呀!
不說好, 把問題都鑽個深井排進去, 眼不見為乾淨

引用:
原帖由 yuen95 於 8-3-2018 10:45 發表

外國農業冇污水問題得中國有咖?冇料就唔好扮唔敢講啦
"外國也有"

引用:
原帖由 JBL 於 8-3-2018 10:54 發表

你講乜都無用,呢度根本無人支持同服你,得你一個係度死雞撑飯蓋!
推熱論壇氣氛也是貢獻啊

引用:
原帖由 pbay 於 8-3-2018 10:55 發表

"外國也有"
知唔知農業生產會有咩Nonpoint source runoff同點樣控制呀?無知就唔好扮唔敢講啦。

引用:
原帖由 pbay 於 8-3-2018 10:51 發表

L兄說的呀
人地成片野都冇講20年就整治好,你打算老作或者理解能力有問題就出聲啦

引用:
原帖由 yuen95 於 8-3-2018 11:02 發表

知唔知農業生產會有咩Nonpoint source runoff同點樣控制呀?無知就唔好扮唔敢講啦。
願聞其詳

發新話題