發新話題

中美貿易戰究竟打唔打得成 ? 將對香港有何影響 ?

美國政棍講一點! 民主同強權之不同地方之處:-

民主政棍當街當巷見一個小朋友拿住支波板糖果時會好有愛心及禮貌問該小朋友, 輕輕拍拍他的頭笑説Good Day! 波板糖一定好好食啦!
民主政棍當在後巷獨自遇見小朋友拿支波板糖果時會行埋去一手搶他手支波板糖, SUCK入口食一輪再俾翻個小朋友! 笑笑說Good Day!

強權政客當街當巷見一個小朋友拿住支波板糖果時就會對他母親說! 俾支波板糖我! 拿到手就行了去...!

大家都是同類品種!

我反疑懷疑你根本答唔到就真。
點啫?
引用:
原帖由 JBL 於 11-4-2018 13:57 發表
我唔會向蠢人解釋的,因為佢永世都唔會明,
明就唔洗問我喇!哈哈哈......
究竟世界上還有神嗎?

想用兩句無釐頭就敷衍到?傻喇!
你嘅水準完全反映響呢幾句Reply度。
引用:
原帖由 JBL 於 11-4-2018 14:00 發表
之前你仲食緊奶呀!點解依家食飯咁得意既?哈哈哈.......
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 JBL 於 11-4-2018 13:42 發表
中方有成4O多艘戰艦在南海軍演,
咦...甚麽成功啇人不派多些軍艦去示烕,咁難睇派得—隻咁大把,擺明係向帝國下跪啦,
哈....肉到呢!
又可以用社團論說笑一下! 兩個社團大佬不和! 其中一個老闆吹雞曬馬踢場, 别一個老闆即時反擊:"好呀! 驚你呀!" 就叫哂成班火記一家大細坐哂係茶樓幾十圍枱叫哂虾餃, 蟹肉衣䞛 ! 食食下見一架七人車到門口但只有一條友行入來坐下食兩粒虾餃飲杯茶順便講聲你威你好野, 下次一定叫多幾個人來踏場! 放底張一百蚊纸就行翻出去! 班火記個個歡呼聲四起呀公好野......呀公一定開心! 茶樓老闆重開心! 埋單三萬八再俾多二仟貼士!

引用:
原帖由 JBL 於 11-4-2018 12:58 發表
如果中國真的是騙子的話,那美國便是白痴—個,—個白痴國家根本無資格領導世界,牠的衰落是必然及活該的,世界霸主之位要提早換人來坐.....
做得政客! 十個中有七個九成係騙子!

以住就斯文販類對土豪惡霸!

今天就姦商對上市集團!

正常吖,Sit behind the desk嘅通常都係剩係識縮嗰喎!我明白嘅。
同埋縮咗咁耐,都係唔識答嗰兩個問題,我同情你嘅。轉移視線對我冇乜作用。
引用:
原帖由 JBL 於 11-4-2018 14:31 發表
傻喇!邊夠你既水凖高吖,上網唔夠人講就約對方出黎打邊爐解决佢,巧驚驚呀...
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 JBL 於 11-4-2018 14:31 發表
傻喇!邊夠你既水凖高吖,上網唔夠人講就約對方出黎打邊爐解决佢,巧驚驚呀...
呢個網上世界邊到有真正赢同輸呀! 有誰會介意夠不夠人講! BOOK間房约埋一起打邊爐一路打住拿啲玩具出來大家一起玩係一件開心既事! 面對面燈對燈有什麼驚呢!

大家雙方個個不要真的生氣! 你寸我! 我寸你好平常! 繼續下去就好旺場好開心!

1 個讚好! TOP

搞楓林閣小聚?
引用:
原帖由 rho837 於 11-4-2018 14:44 發表

呢個網上世界邊到有真正赢同輸呀! 有誰會介意夠不夠人講! BOOK間房约埋一起打邊爐一路打住拿啲玩具出來大家一起玩係一件開心既事! 面對面燈對燈有什麼驚呢!
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 11-4-2018 14:45 發表
搞楓林閣小聚?
你想做Mark哥俾我地大家射到你KICK KOCK!

有花盆就邊度都得
引用:
原帖由 rho837 於 11-4-2018 14:51 發表

你想做Mark哥俾我地大家射到你KICK KOCK!
究竟世界上還有神嗎?

發新話題