33 123
發新話題

中美貿易戰究竟打唔打得成 ? 將對香港有何影響 ?

最應該對美牛工靴加重稅,最好打殘佢。
到時瞓身支持Zara, H&M 。

打倒美國工裝牛,
支持歐洲時裝牛。

世界市場一向都係冇麵包食,咪改食蛋糕囉,都係麵粉造冇問題喎。

引用:
原帖由 loveless 於 6-4-2018 14:06 發表

有樣野值得留意:
手機關稅變化係....零.
個貿易逆差計算方法冇人會去理,
就好似我今曰著住對馬克·雅各布斯板鞋一樣,
美國牌子,意大利制造。
---
褲係les hommes 墨綠色休閒褲。

附件

6-4-2018 14:28

引用:
原帖由 loveless 於 6-4-2018 14:49 發表

唉,陪你姣好o下好過嘈交.
保羅屎勿撕靴子,
英國牌子自不然又係意大利製造。
褲係海恩屎莫理屎未太淪落前扣鈕貨色,櫃桶仲有半打存貨。
les hommes 褲口三段式設計,門襟外加小皮扣裝飾帶,有點特色。
布魯內諾•庫奇內利小腰帶搭配上應該還可以。
鞋褲實物主色都是綠色,不過影出嚟有偏差。

附件

7-4-2018 09:24

7-4-2018 09:24

我只對人,唔對事。

我凈係覺得有購買力時就要多買幾條牛幾對靴,到購買力下降時講咩賤物鬥窮人都冇用。

我幾時都話有錢就好洗咗去,左擺右擺冇用。
---
嚟緊又有四千蚊洗。

古巴旅遊應該唔錯,沙地行街真係少啲小動作好。
---
行墨西哥城比利雅德更自在。

附件

4-5-2018 13:14

4-5-2018 13:14

04年去過肯雅玩,當然唔係窮遊,住五星打高球,窮遊非州基本上係嫌命長。(事隔多年冇相留下,仍有件肯雅航空風褸做記念)05年就好似發生過政變,去非州玩諗落其實幾危險。
---
今曰睇漫畫有悲慘世界更新,心諗如果法國搞得好個"下水道" ,個幻想世界應該會好啲。回到現實當年肯雅住嗰間五星當然唔係中國建造,今曰中國建設鐵路將來應該可以鐵路遊非州。

附件

6-5-2018 16:34

漫畫悲慘世界

記念品風褸一件,
其實我係借機貼牛褲。
---
D的二次方牛褲,
18年春夏款紅漆點,
今個夏季又係要非常有型地過。
---
下次要買血漬TBK。

附件

6-5-2018 13:44

好似博擊會咁,靚仔再揼多兩搥。
---
後面嗰條係skater,skater 同 skinny 有咩分別真係唔多覺。

可以的話,我都想講打機,平凡職業成就世界最強,講緊係遊戲廢人。
---
對舊喇叭從幽靈行動始,到戰爭機械卒。

附件

3-7-2018 23:24

反正冇嘢好睇,除了妄想。
---
原本想放依張,真係要塗一塗鴉。

附件

3-7-2018 23:53 , 閱讀權限: 1

睇風景,明早飛北海道。

與其到天竺看泰姬陵,不如去北海道、雖然危老師魂斷阿寒。
---
泰姫陵睇過,唔會帶阿囡去,印度去過一次就夠,永遠都唔想再去。

33 123
發新話題