23 12
發新話題

美女兵宣誓玩嘢被DQ仲累街仿

美女兵宣誓玩嘢被DQ仲累街仿

熊熊套裝,好羞恥。

附件

21-4-2018 22:55

唔使審又係中央打鴨,正字big害,西環自講,689 攪鬼
片中人一定係公安假扮,呢D野無可能發生O係有普選既民主大國

頭像超出 30 kb 上限
簽名超出 100 kb 上限

我係見到標題有美女先click入嚟......
褲都除埋你俾我睇呢d

引用:
原帖由 tf141 於 22-4-2018 04:32 發表
褲都除埋你俾我睇呢d
一早講咗唔好學埋D「強國」簡化文法。。。寫段標題正正經經、清清楚楚加番個「國」字係唔得既。。。?

Happy shooting!

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 tf141 於 22-4-2018 04:32 發表
褲都除埋你俾我睇呢d
同樣中伏

米國女兵。。。並非美女。。。

Air National Guard.
究竟世界上還有神嗎?

頭像超出 30 kb 上限
簽名超出 100 kb 上限

依家D後生仔女,曲解了自由,和民主. 真係好想知道,如果有機會在法庭宣誓,
你試下好似DQ4人組咁宣誓,睇下法官有乜反應? Thx for sharing.

而家係共和黨D Trump年代! 亂咁玩! 班ON99左膠底死!

"自由"係徤基於首法; 道德; 個人責任! 而唔咪什麼事情話自己想做就去做!

引用:
原帖由 48191 於 22-4-2018 09:10 發表
Air National Guard.
https://www.huffingtonpost.com/e ... 6b8e4b03c426daaf173
監誓人降職
宣誓人停職
攝影師收warning
無人比人炒魷魚
亦無人似得某個政權發動衛星組織日日批鬥

引用:
原帖由 JBL 於 22-4-2018 16:26 發表

你班友搞港獨緊係批鬧你喇,唔通洗同你客氣仲要再請埋你飲茶?
你去美國選議員跟住搞加州獨立睇下ClA點招呼你?
MI6幾時捉晒蘇獨?

人哋開宗明義話要加州脫離美國,CIA冇咩招呼,開埋PAC添
https://zh.wikipedia.org/wiki/Yes_California

比起來,某D政權上綱上線將所有唔聽話ge人打晒做叛國分子
用盡所有公權力同衛星組織連日批鬥
帶埋阿爺落黎懶係有權威
交俾市民自己選擇難道唔係文明得多?
定係上面自己心知肚明市民係會選擇佢地口中"極少數,不得民心,不成氣候"ge選擇?

1 個讚好! TOP

23 12
發新話題