發新話題

鰂魚涌公園開槍案 多人受傷一女子被截獲

引用:
原帖由 no-name 於 26-6-2018 16:32 發表
[錯重點] 典解軍裝件 vest 係沙色既  [/錯重點]
文化沙漠梗係用沙色

生果報話是真鐵

好大仇口咁喎
引用:
中槍的4男女為兄妹關係,當中72歲男子手臂中槍、70歲女子後後腦及左前額中槍、60歲女子左臂中槍、50歲男子後腦中槍,而女疑犯為親戚
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

真鐵?

85J可以打穿頭骨,20J可以穿手,就算點22,超近距離開落去要害仲有唔死既?中正後腦、前額wor!

懷疑會唔會係黑火藥鎗?上面堅試過有細路用支黑火藥霰彈打自己個妹定鄰居,冇死,但手尾好長。

引用:
原帖由 33tt 於 26-6-2018 16:53 發表
生果報話是真鐵
唔洗佢講, 咁多血.  1.9999點做到..

一定係真槍, 除非用劍..

似系用Beretta Tomcat或Beretta 950的仿品 .25ACP

群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

中後腦 , 仲要兩個, 呢個女殺手 係快槍手.. 一下子...HIT 中四個人 中正要害

但又唔死得. 支槍威力可能唔太強, 會唔會土炮??

引用:
原帖由 horenhim 於 26-6-2018 17:00 發表
似系用Beretta Tomcat或Beretta 950的仿品 .25ACP
又係wor,25ACP me差少少90J,計埋距離真係未必有85J可以穿到頭骨。

會唔會係air gun
喺香港當真槍
又相對容易買到

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 26-6-2018 17:04 發表
中後腦 , 仲要兩個, 呢個女殺手 係快槍手.. 一下子...HIT 中四個人 中正要害

但又唔死得. 支槍威力可能唔太強, 會唔會土炮??
上面派人落黎辦案
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

案中2男2女中槍受傷,他們為兄妹關係,當中72歲男子手臂中槍、70歲女子後後腦及左前額中槍、60歲女子左臂中槍、50歲男子後腦中槍,而女疑犯為親戚。救護員到場為傷者包紮,並分批送院治理。

糖心風暴?
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 ++朗++ 於 26-6-2018 17:09 發表
會唔會係air gun
喺香港當真槍
又相對容易買到
AIR GUN 有冇SEMI AUTO?  佢要短時間掃低四件... 逐粒入逐槍拉應該做唔到..

咁奇特拎支 .22 既真槍... 但又可以 headshot 唔係普通師奶卦
係咪條友真係想林友但唔識簡比人昆入錯貨 ?

引用:
原帖由 ++朗++ 於 26-6-2018 17:09 發表
會唔會係air gun
喺香港當真槍
又相對容易買到
https://www.hk01.com/突發/203651/太古城槍擊案-懷疑兇槍曝光-兩人頭中槍-開槍女與四傷者相識

01 話真係 950 wo

聞說係Beretta的.25 acp

發新話題