發新話題

軍展會2008發佈區,在此請分享 photos updated p20,21

引用:
原帖由 louisli 於 28-1-2008 12:06 發表

有無人拍左片?
有人拍左但係無人放上黎
彈劾

連環圖......

連環圖......

尋日有事遲左,1630先去到會場,最可惜係miss左呢兩個talk.....
1300 ~ 1330  講座1: US 101 裝備發展 by ALDEFOR
1430 ~ 1500  講座2: US NAVY SEALs 裝備發展 by War Junkies
請問有無師兄拍左片可以分享吓呢?

P.S. 不過都好開心,遇返好多多年無見嘅舊戰友,
感覺好似d二戰老兵喺紀念酒會上相認。

引用:
原帖由 geoprotex 於 28-1-2008 13:02 發表
尋日有事遲左, 1630先去到會場, 最可惜係miss左呢兩個talk.....
1300 ~ 1330  講座1: US 101 裝備發展 by ALDEFOR
1430 ~ 1500  講座2: US NAVY SEALs 裝備發展 by War Junkies
請問有無師兄拍左片可 ...
聽完呢兩個talk 真係學到好多野
彈劾

有埋講座 真係有心機~
又要寫稿又要背稿又要準備好又要夠振定
辛苦哂有份演講既師兄
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 車神勇 於 28-1-2008 13:04 發表

聽完呢兩個talk 真係學到好多野
US 101 裝備發展果個真係聽出耳油~
p.s.101果隻豬仔好得意~
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 28-1-2008 13:14 發表

US 101 裝備發展果個真係聽出耳油~
p.s.101果隻豬仔好得意~
食緊飯,無睇到...
邊個將我個餐蛋麵改左做治呀?
我想食熱野呀

引用:
原帖由 louisli 於 28-1-2008 13:36 發表

食緊飯,無睇到...
邊個將我個餐蛋麵改左做治呀?
我想食熱野呀
餐…蛋…治…
好在法佬果邊有提供法包 + 紅酒 + (我冇食到既)芝士…
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 28-1-2008 13:40 發表

餐…蛋…治…
好在法佬果邊有提供法包 + 紅酒 + (我冇食到既)芝士…
你係咪學生哥呀?

返完夜收工去到..時間吾0岩冇乜野睇
去到人人都好似去BALL咁..
講座完晒

放早D我都會著埋俄羅斯去..

自貼兩張先!

同呀公黑超2人組

機槍

引用:
原帖由 cle 於 28-1-2008 13:52 發表

你係咪學生哥呀?
琴日咁叫過我既好似冇咩邊幾個…
總之我係著左件破片果個…
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 28-1-2008 14:28 發表

琴日咁叫過我既好似冇咩邊幾個…
總之我係著左件破片果個…
尋日真係辛苦曬,你一定好熱架喇~~!~~

引用:
原帖由 cle 於 28-1-2008 14:51 發表

尋日真係辛苦曬,你一定好熱架喇~~!~~
其實都唔係好熱o者…
妳係唔係著法沙果個法軍師姐?
法軍既象徵~!

發新話題