發新話題

[others] 長期無貨?

長期無貨?

唔知大家覺唔覺得VFC D product 好似成日無貨,想買都買唔到咁?究竟係VFC派貨數量好少定香港太多人買?由其H&K SERIES。

貌似是惡性循環的後果吧。。。

可能係D行銷手法? 好似賣樓咁,jit牙膏式手法出貨.

有貨都比左大單客先啦
有剩幾支咪比D散客o羅
好買果D,  點會有剩

要大貨要資金, 又要用地方 倉存, 甘易做咩

出左歐美版先顧港台, 港紙價又唔係賺最多有大貨點會優先出黎呢邊?

引用:
原帖由 ethanwch 於 10-8-2018 03:32 發表
唔知大家覺唔覺得VFC D product 好似成日無貨,想買都買唔到咁?究竟係VFC派貨數量好少定香港太多人買?由其H&K SERIES。
咁咪好, 省回點冤枉錢
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 ethanwch 於 10-8-2018 03:32 發表
真槍416都排到4年後先做得哂,U記得果間廠,vfc又點會多貨比你

要做D老漿糊生意難咗好多, 又要像真, 有質感.又要功能卓越, 成本又大咗,

傾向 … 做新手, 全真教弟子,神台客 生意容易D, 靚靚仔仔, 吸引咗你先, 功能其次,  做生意立場無錯架,

橫掂 D老漿糊都識執架啦

引用:
原帖由 Dardoman 於 10-8-2018 20:35 發表
除咗之MP7好啲啲之外!其他的槍款就唔買好過買啦!
係我自己衰格,買埋MP5K 及MP5A5!
真係師兄話齋:表現及付出不成正比!
但到時出左mp5 gen2,雖然唔知幾時有
平時對VFC反感既我,明知伏伏地 都會狗衝入坑。身體好誠實

買過一次, 以後都唔想再用佢

明伏幾時冇,把槍問青天,不知廠內甩缺,呢鑊是何緣。
小掉果頭

http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

發新話題