發新話題

[others] 小心網上代訂國外槍件

小心網上代訂國外槍件

今日在carosell見到有聲稱代訂外國槍件,賬號名稱: est2XXX
我screencap了hogue個1911 Officer grip問價,佢話揾到有平但1001個要快,錯過+$50,我問手續費幾錢佢話唔洗然後俾個戶口no.叫我落訂,我心諗
1. 我cap個官網fixed price,你點可能揾到平過佢,又唔講係咪eBay
2. 代訂唔收手續費你點做生意呀?!
3. 錯過貴$50又咩一回事呀,你又知貴$50?!
大家上網揾人小心啲

P.s 而家啲騙子真係好懶,堅哥都好過佢

你理得佢賺咩 有野收到未偷笑囉
再講依家風頭火勢 一陣小心記者朋友寫輕易網上購買真槍部件

都係勸你一句 買現貨啦

引用:
原帖由 ericho 於 23-8-2018 22:34 發表
今日在carosell見到有聲稱代訂外國槍件,賬號名稱: est2XXX
我screencap了hogue個1911 Officer grip問價,佢話揾到有平但1001個要快,錯過+$50,我問手續費幾錢佢話唔洗然後俾個戶口no.叫我落訂,我心諗
1.  ...
官網貴就一定 外國好多網店比官網平得多 當然真槍零件係買唔到嘅 因為會check地址同做background check 見到係貨倉地址或者海外信用卡會cut單 只要肯花時間做資料搜集 一定會搵到又平又合法的途徑 至於點解遲左貴$50 好簡單 你miss左呢水飛機單咪冇得同其他單share運費 要特登為你開一水 實貴架

謝謝C Hing溫馨的提示.

呢個post.....忌者最愛

記者朋友睇到一定好開心

引用:
原帖由 hendry9881 於 24-8-2018 11:14 發表
記者朋友睇到一定好開心
叫呢位朋友,自己試下去訂D件,咁未知堅定流LO.

香港玩真槍又好玩具槍也好! 心碎啦! 周街賣玩具都有好多神棍仙G, 本地槍會又貴又好多ON9是非, 有啲人窮又睇佢唔起! 我有錢又眼紅唔底得! 我準備去紐西蘭買間屋仔及入當地槍會, 彩彈槍會及玩具氣槍會! 一年去一次當度假玩乜半自動軍版來福及手槍槍都有! 又平又可以纯粹Trigger Happy射一輪拍拍羅友又行得! 起碼個邊警察唔會懷疑我係賊人或恐怖分子之類先! 重有大把合法專業越野單車場地玩downhill!

發新話題