26 12
發新話題

槍街近況

引用:
原帖由 yth 於 15-10-2018 17:37 發表
師兄們係槍街去邊樹(借廁所)小便?
以前'朗哥'3字樓果度.大小都OK.

司A 搬左去郵局之後,經過門前3次,清靜到我都唔夠膽入去.

廣華醫院,星期六,日,公眾假.拉大閘關門.
我試過星期六,香港去.搭巴士.過海勁塞車,
諗住去廣華醫院攪點,點知...差D走..水..

引用:
原帖由 bennytsang16 於 16-10-2018 11:42 發表
不如講下槍街有邊 d 已經結業既 槍店、舖頭、食肆 最令人懷念……
暫時只有諗到..博士..一間. 佢都算係槍街的傳奇人物之一.

差D漏左'戰4'唔知老闆仲有無做呢?
最後見佢係在長沙灣,'E何B'樓上.

引用:
原帖由 +步兵+ 於 19-10-2018 10:35 發表
WGC搬左登打士街上樓應該都冇乜人知
是否搬左去CSW;之後,少左生意,所以又搬回來?

引用:
原帖由 +步兵+ 於 19-10-2018 17:41 發表

甘應該係我唔update 我最後上去佢地到係艾麗大廈18樓
呢個位置,我都曾經去過,最後果次去完,隔一星期再去.已經搬了.

引用:
原帖由 cky0311 於 20-10-2018 10:12 發表
而家去左邊?
聞說佢地現在只接受網購,不設門市.
詳情由其他有經驗的C Hing分享下.

引用:
原帖由 JBL 於 20-10-2018 11:22 發表

有門市既,上去買過幾次野
請教J大, 個門市有無現貨,好像以前咁,放在玻璃櫃,有得睇呢? 謝謝!

最近我在'E何B'買左個長槍盒,放VVE支SVD,同J大介紹的工具箱.
比起在'老虎網'買,足足慳左2百元.都算係咁.

引用:
原帖由 Kwind 於 26-10-2018 23:34 發表

老虎網唔少野都偏貴...我都係得閒去睇下佢地D每日特價野有冇咩0岩買

之前買左個特價槍袋都唔錯...平槍街一舊水
我都係咁話, 但有D貨,都唔係咁特價.只是平十0廿蚊.

會否搬回長沙灣呢?WXC都去左果度.現在AREX又搬走左,有個吉位.

想當年用windows XP,update完,被提示,'你係盜版受害者'.
之後仲畫面變埋藍色.

引用:
原帖由 Whywhy 於 30-10-2018 21:54 發表
好似新出左間?gun咩?
C Hing,如果你有睇佢宣傳,要留意日子,唔係到時你摸門釘.

引用:
原帖由 cky0311 於 14-11-2018 20:27 發表
新槍店開左未
未得閒去睇
開左啦!D平靚正比人搬走了.

26 12
發新話題