發新話題

攞景定贈慶呀?

引用:
原帖由 kornhill401 於 26-10-2018 11:19 發表
最近D炸彈信,佢無入埋中國同俄羅斯數.算係咁了. Thx for sharing.
呢啲咁蠢(一望就知)既所謂炸彈信! 係正常人都估到係個班民主黨左膠自己搞出來再24小時煲CNN-Fake News陷害Trump Trump手法!

引用:
原帖由 051039 於 26-10-2018 00:20 發表
唔用iphone用華為
好L串呀
肥佬夠膽駁翻瑩瑩咀! 乜你唔知華衛就泥係美國唔用得咩!

引用:
原帖由 kornhill401 於 26-10-2018 12:32 發表

唔會卦? 炸彈wor ..捉到好大鑊個wor!隨時要坐十年以上監禁.
乜班左膠真係夠膽整個真炸彈咩! 咪又係夾埋CNN做新聞! 聞屎黨班賣國賊無所不用其技但來來去去都只係啲底賤手法, 只係想耍班傻仔左膠以為班右翼好凶残想炸死呢班洗腦偶像通通走出來投佢地一票!

美國大眾見到個郵件張相都估到好明㬤係疑似炸彈郵包! 做到咁陽, 傻仔都覺得係玩野! 如果真係要暗殺班友, 早早死左啦!

美國新聞都吹水話以共和黨現在咁強勢, 任何對Trump冇利新聞只會引發更多人投共和黨一票, 聞屎黨睇怕有排唔洗再玩!

美佬無啦啦主動硬請華為CFO去美國飲咖啡! 見到呢啲行為簡直"眼火爆" !

其實所有smart phones都有好多漏洞有機會俾黑客入侵! 你估中美兩國冇能力入侵或冇能力阻擋任何牌子手機及其網絡系统 !

引用:
原帖由 JBL 於 8-12-2018 14:26 發表

?_nc_cat=102&efg=eyJpIjoidCJ9&_nc_ht=scontent.fhkg5-1.fna&oh=44d5ae51bd17085480a ...
對於CNN呢類FAKE NEWS我唔會睇! 對於成件事真係可以放上荷里活拍片! 江湖鬥挣 ! 大陸要做世界一哥, 一山不能藏二虎! 從今以後大把估唔到事都會發生!

引用:
原帖由 JBL 於 10-12-2018 12:29 發表
?_nc_cat=106&efg=eyJpIjoidCJ9&_nc_ht=scontent.fhkg5-1.fna&oh=ed457103cf66a74a6ece82c04 ...
我都覺得美國用這個方法捉慢慢周有小小不對!

不過睇到呢班ON9美國左膠飯桶出來鳩UP! 真係笑出口!

發新話題