17 12
發新話題

[Marui] Glock 19 Gen 3 (10 月 25 日發售)

係咪好似已經返左貨?

引用:
原帖由 ayaka 於 17-11-2018 01:27 發表
番左貨,已入手
我都入左手了 等鋼架

引用:
原帖由 SSPCHAN 於 17-11-2018 11:17 發表
幾錢?
金牛仲有魚找

引用:
原帖由 marking 於 24-11-2018 09:58 發表

師兄在那見以上的消息? 他們 FB 好像未見有更新.
賣得 3300, 估計滑架內位及壓管方式應該跟足返馬記 19 吧.
好似話琴日個post比飛屎卜剷左
啱啱重新出左post
我錢已備

3叉3跟兩條管 計返條數咪同VFC果條差不多
比多幾舊就多條有牙管同真流水號 其實咪一樣

引用:
原帖由 laukw123 於 11-12-2018 14:30 發表

見佢地FB有跌管片睇,但內部野,我諗佢地唔會咁易影比街外人睇
L字頭廠個page有得睇

宜家貓page有得睇 share左出黎

引用:
原帖由 cky0311 於 20-12-2018 17:17 發表
gun mod 同 貓 都出
唔知買邊條好
一條鋁 一條鋼 其實都係無得揀

引用:
原帖由 marking 於 24-12-2018 14:38 發表
看以上的照片, 滑架看表面可以,
外管圓身位好像很粗, 很多圈絞, 不像CNC做, 之前的 HK45CT 外管表面比較靚,
而那支有牙外管刻上KxM字, 但對比KxM直品網上照, 外觀有分別.
不知為何沒有附 FRAME 的那片編號, 不然流 ...
流水號塊牌就算啦 45CT都無跟啦

我拎左條架了 睇緊佢個安裝教學

引用:
原帖由 BLSK 於 24-12-2018 19:32 發表
岩岩fb見到,想問下係內管加彈弓係咪會方便跌管?
用係17到得唔得?
應該係相反 方便推返條管歸位

引用:
原帖由 cky0311 於 24-12-2018 19:25 發表
洗唔洗大執
唔洗執 完全直上
我試左唔用佢建議果兩樣都一樣打得
回膛彈弓玩得鋼架當然最好換左佢啦 反正用得返17彈弓 好易搵又平
內管條彈弓 加左之後係再順左

引用:
原帖由 BLSK 於 24-12-2018 19:37 發表
我知,我印象中都有見過有人咁改17
不過功效唔知,可能記錯唔係17係其他呱
類似做法應該係1911
不過應該係相反
1911係幫手跌管 19應該係推返條管上黎

引用:
原帖由 BLSK 於 12-1-2019 18:09 發表
Nova好似係珍西數
果時買佢果條FI34就比佢呃左
一定唔係珍西數 對戚直狂34高西根本裝唔到 一放落去就跌返出黎 要zip野先得
如果佢無改過條數即係唔洗諗 反而貓果條就真係珍數

引用:
原帖由 marking 於 12-1-2019 23:31 發表

一對膠西 好似已經人手執過 真係有心機  
因為對膠西十成九係vfc vfc都唔係真數
真西個base得6.5mm vfc唔只6.5
講真 唔計貓 好似無玩具係真數 就算papago果條FI 佢自己都話係直上吉打 真西要zip

17 12
發新話題