發新話題

[Tanaka] Tanaka M1897 Trench gun (Airsoft version)

照計佢仲有出cap槍,理應仲有樓主所損毀的新0件出.

引用:
原帖由 kornhill401 於 23-11-2018 10:08 發表
等我問下先,唔洗做神枱槍

引用:
原帖由 kornhill401 於 23-11-2018 10:08 發表
答案係沒有...

請問有沒有壞零件相?

引用:
原帖由 1392 於 29-11-2018 15:02 發表
請問有沒有壞零件相?
沒有了...

引用:
原帖由 kornhill401 於 22-11-2018 11:28 發表

佢個門市都有,唔使入去睇,係街已經望到.
昨日經過佢店舖,一樣...沒有了. 想欣賞多眼都無.

或者可以問下佢哋會唔會幫你同TANAKA返零件:
facebook - 香港鳳X代購中心

我有 不過壞了飛殻勾 又神檯槍....

引用:
原帖由 kornhill401 於 30-11-2018 11:13 發表

昨日經過佢店舖,一樣...沒有了. 想欣賞多眼都無.
琴日出去又出現返
問一問價 政府4千唔夠用

引用:
原帖由 sam524 於 25-1-2019 10:47 發表

琴日出去又出現返
問一問價 政府4千唔夠用
請問C Hing, 呢支係係入氣,還是係模型CAP槍呢? 謝謝!

引用:
原帖由 kornhill401 於 25-1-2019 12:01 發表

請問C Hing, 呢支係係入氣,還是係模型CAP槍呢? 謝謝!
Model Gun黎

引用:
原帖由 sam524 於 25-1-2019 12:33 發表

Model Gun黎
謝謝C Hing給予答覆. 上次問價.四千有找.今次...

已經入貨...

附件

25-1-2019 17:34

恭喜樓主終於買到心頭好.
請教C Hing, 咁睇相片,是否支槍要自己組裝,才可玩得咁. 謝謝!

引用:
原帖由 kornhill401 於 26-1-2019 10:34 發表
恭喜樓主終於買到心頭好.
請教C Hing, 咁睇相片,是否支槍要自己組裝,才可玩得咁. 謝謝!
不用自己組裝,原廠跟兩粒彈,又可以上刺刀,所以買多五粒黎用,雖然是model gun 但操作上十分好,明天upload 埋新彈殻!

發新話題