發新話題

[Tanaka] Tanaka M1897 Trench gun (Airsoft version)

WOW! 仲想買把,配番我支M1917刺刀tim.

回6#

引用:
原帖由 cky0311 於 21-11-2018 18:23 發表
統工個網有
佢個門市都有,唔使入去睇,係街已經望到.

回4#

引用:
原帖由 cky0311 於 21-11-2018 18:23 發表
統工個網有
謝謝C Hing給予有關資訊.

照計佢仲有出cap槍,理應仲有樓主所損毀的新0件出.

引用:
原帖由 kornhill401 於 22-11-2018 11:28 發表

佢個門市都有,唔使入去睇,係街已經望到.
昨日經過佢店舖,一樣...沒有了. 想欣賞多眼都無.

引用:
原帖由 sam524 於 25-1-2019 10:47 發表

琴日出去又出現返
問一問價 政府4千唔夠用
請問C Hing, 呢支係係入氣,還是係模型CAP槍呢? 謝謝!

引用:
原帖由 sam524 於 25-1-2019 12:33 發表

Model Gun黎
謝謝C Hing給予答覆. 上次問價.四千有找.今次...

恭喜樓主終於買到心頭好.
請教C Hing, 咁睇相片,是否支槍要自己組裝,才可玩得咁. 謝謝!

引用:
原帖由 槍械老人 於 26-1-2019 17:50 發表
我也坏了退壳勾,因是膠的,想DIY金屬退売勾。
假如呢水都係膠退壳勾,咁未遲早玩完. Thx for sharing.

引用:
原帖由 b9296 於 26-1-2019 22:46 發表

遲下會出平少少既20寸管版本

我覺得有散熱片在槍管上面,靚仔好多. Thx for sharing.

引用:
原帖由 sam524 於 28-1-2019 16:25 發表

因為有散熱片同刺刀座果把係1897 Trench Gun

20吋果把係1897 Riot Gun
https://1s18w12tqveh1xfywp1ulx42 ... .com/wp-content/upl ...
謝謝C Hing給予圖片和兩槍的分別的知識.

發新話題