發新話題

中國人起來吧!------香港有公司出中國九七式步槍

引用:
原帖由 bravohk 於 18-2-2007 02:53 發表

師兄你好似有D九唔搭八....玩老解用Fa mas??
我諗佢係指起咁多支犢牛式入面最鐘意FA-MAS呱
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 rolex 於 17-2-2007 14:20 發表
幾時有88式同79微衝
不遠矣....
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

咁有解放軍既槍都好丫, 成日都美軍咩

引用:
原帖由 大舊番薯 於 18-2-2007 19:18 發表
咁有解放軍既槍都好丫, 成日都美軍咩
遲D可能會有中美大戰!

引用:
原帖由 ZaMaR 於 18-2-2007 01:50 發表
why not T95??
“天生蛇手”話好似計劃上佢地未來會出,因為果間公司目標係出槍比中國軍方或武警演習用。

I Prefer The Sniper Rifle(Will Be Release) More

引用:
原帖由 Paul 於 19-2-2007 18:07 發表

“天生蛇手”話好似計劃上佢地未來會出,因為果間公司目標係出槍比中國軍方或武警演習用。
中國軍方或武警演習終於肯打bb彈??!!不過據報導的圖片看"真劍"看來"中國年"是來真的,由56式到現在的95也是在列的預定產品.
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

target 今期有講

引用:
原帖由 WAIKO01 於 20-2-2007 17:54 發表

中國軍方或武警演習終於肯打bb彈??!!不過據報導的圖片看"真劍"看來"中國年"是來真的,由56式到現在的95也是在列的預定產品.
間公司想,唔代表軍方會用

it really sounds good   

連國家機密都知,(97式步鎗尺寸,裝配及外觀都都100%跟足。)

間公司都好似有背景...

引用:
原帖由 B20_hk 於 21-2-2007 01:06 發表
連國家機密都知,(97式步鎗尺寸,裝配及外觀都都100%跟足。)

間公司都好似有背景...
95式的真數可能是個迷,但97式只要買一把外貿版就可以了,印象中97式是有出口去像美國這樣的容許民間實彈射擊的國家的.

另外,順帶一說,今期的報導說真劍會以合理價錢推出,不過我想會和vfc差不多吧,沒有3000大洋上下也不能拿走.
不過,價錢的問題也大不不過易不易故障的問題,唯一希望他們的獨特波箱是故障率低和有零件可換.
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

3千大洋 有心玩老解既我諗都會肯比
正如SA80都要出親都要二三K啦~
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

我怕國狗會COPY出到一街都有

引用:
原帖由 皇家御貓 於 22-2-2007 14:58 發表
3千大洋 有心玩老解既我諗都會肯比
正如SA80都要出親都要二三K啦~
陸軍幾時出...

發新話題