41 123
發新話題

中國人起來吧!------香港有公司出中國九七式步槍

引用:
原帖由 McClane 於 22-2-2007 22:42 發表
我怕國狗會COPY出到一街都有
國內應該不會 (不敢)

我比較想'研究'吓佢個波箱
本來無一物, 何處惹塵埃

唔知會唔會 7 月 1 日前推出 ~ 慶回歸嗎

引用:
原帖由 B20_hk 於 22-2-2007 23:32 發表

國內應該不會 (不敢)
賺錢唔使搵命搏既....
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 23-2-2007 23:41 發表

賺錢唔使搵命搏既....
如果它們敢來的話分分鐘,一頂"懷疑想引起國家動亂"的帽子會被扣到它們的頭上.

不過會不會出kit就不知道了.
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 WAIKO01 於 1-3-2007 01:19 發表

如果它們敢來的話分分鐘,一頂"懷疑想引起國家動亂"的帽子會被扣到它們的頭上.

不過會不會出kit就不知道了.
貴歸貴 , 好作品係值得買正版的。
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 1-3-2007 01:49 發表

對,我十分希望真劍會比星星和za好.(在可靠度上)
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 皇家御貓 於 1-3-2007 01:49 發表

好作品係值得買正版的

引用:
原帖由 bravohk 於 1-3-2007 10:45 發表

好作品係值得買正版的
同意 , 他媽的雙星L85三千幾買支 "硬膠" 波箱!!:x :x

引用:
原帖由 B20_hk 於 22-2-2007 23:32 發表

國內應該不會 (不敢)
國內已經知道有香港解放軍步槍 (廣州) ,係 90 % 不會有國狗出 !
因為據了解非法藏有國家步槍下場同程生差唔多
所以應該就 ... 不會有

引用:
原帖由 小剛 於 1-3-2007 21:39 發表

國內已經知道有香港解放軍步槍 (廣州) ,係 90 % 不會有國狗出 !
因為據了解非法藏有國家步槍下場同程生差唔多
所以應該就 ... 不會有
咁AK (五六式)呢?? 97式 同 95式(正式香港解放軍步槍) 實在都有 d 唔同, 加上解放軍的確係要全面裝備新步槍, 但唔係全部裝備95式, 係另一支槍,邊支?唔記得左,但都係5.8mm!!我堂弟在某裝甲團當完兵回來,有很多資料, 係國內就算有支1:1玩具 AK 都當係五六式非法藏有國家步槍(如果當局要做你o既話!)

41 123
發新話題