18 12
發新話題

法國仔KhanSeb宣佈退出氣槍界

法國仔KhanSeb宣佈退出氣槍界

法國仔KhanSeb響youtube拍片review氣槍都成十年, 佢D片特色係簡單明快, 無廢話,
爽快利落咁將支槍既外觀, 特色同功能多角度示範一次, 並付上測速同上靶數據, 片段可謂短少精幹.
加上佢本身有玩開真槍, 示範氣槍功架十足又有型, 所以好受網友歡迎, 相信唔少ching都俾佢毒過.

最近一年佢無再發表任何新片, 引起左唔少猜測, 前排佢終於拍片開腔, 解釋自己遇到一D事令人生觀大變,
忽然對氣槍活動無晒興趣, 搞到連返氣槍公司份工都由天堂變地獄, 但佢強調唔係工作或公司導致,
只係一D私人事件發生, 令自己對呢種興趣忽然唔再有動力.

佢話會賣晒大部份裝備, channel唔會關閉刪除, 但亦唔會再更新.
的確呢兩個月佢fb, IG, youtube既更新都全部停擺, 告別槍界似乎唔係一時意氣,
KhanSeb既片成絕響, 真係槍界一大損失.

希望佢響新既範疇搵到新既人生路向, 感謝佢多年來既付出. 有緣再見.
Salute you, khanseb !  Wish you all the best in the future !

KhanSeb宣佈告別槍界片段
https://www.youtube.com/watch?v=6nQbyRHWBMY

本帖最近評分記錄
  • jacko 威望 -10 icon post 24-11-2018 02:04
  • jacko 金錢 -10 icon post 24-11-2018 02:04

基本上睇鬼佬啲review片都係飛住咁睇,頭5分一都係冇畫面睇

幾時到no(唔識串)

我都冇打GAME成幾年! 只係得閒買支撚幾下就算!

可能發生左啲同槍有關既不愉快經歷?

點都好希望佢以後開開心心

拍這種風格的仲有日本有一個youtuber,一樣小廢話,但佢唔再玩真係好可惜,有時都睇佢啲片自我上電跟手放假出mk買解毒散

佢D 片真是超濃縮,無廢話冇主張實際拎支玩具試射係點就點,
有時想買支玩具又驚伏都會睇下佢D 實射片,非常即食。
最有趣係試D 問題多多的槍,打幾打又有故障,一臉無奈樣。

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 新手一隻 於 23-11-2018 22:26 發表

人地而家賣rebrand嘢,好好搵呢,點會退出。

佢最近啲片冇乜好睇咁,唯獨係個zombie嗰條片托個event的福,算新鮮。
求其

引用:
原帖由 TheOrigina1 於 23-11-2018 23:07 發表

求其賣枝K丁 又賺一筆
edit

以後冇左佢d片,買槍又冇左個參考,我買d槍多數睇佢片中左毒先入手

..但佢強調唔係工作或公司導致,只係一D私人事件發生, 令自己對呢種興趣忽然唔再有動力..
後生仔咁講法,似俾女仔飛甩左多D bor.

好可惜但完全明白,當你對果樣野失去熱誠後再勉強做落去真係好煎熬。

希望假以時日佢會復出啦
馬記教狂熱信徒

最緊要佢唔好諗埋一邊,走去做D愚蠢的事情.

18 12
發新話題