29 12
發新話題

新手想買槍,3選1,想各位C兄比d意見

新手想買槍,3選1,想各位C兄比d意見

因為近日好友買咗支 MARUI 01P,自己又挑起條筋想買番支,我主要都係在屋企玩,應該唔會落場,

上網睇咗一輪最後覺得呢3支MARUI幾啱心水,不過因為一直都冇玩開槍,對d槍唔熟,唔知呢幾支槍有冇伏,

希望各位C兄比d意見 ^^"

第1支 > MARUI Glock 18C ,冇睇錯資料應該大約2013出,吸引我的地方係Glock系列同有Full Auto,

不過唔知6年前出的槍有冇大問題,換件或加裝有冇 Glock 17咁方便?Full Auto用得多對支槍有冇大傷害?

第2支 > Marui Hi Capa 5.1 Gold Match ,覺得佢金配黑色都幾靓仔,而且高彈量,又多配件換,

唔知比之前黑色支Hi Capa 有冇改進?

第3支 > MARUI HK45 TACTICAL,呢支係3支中最新出,有滅聲器跟,仲要係沙色,嗰款好型又吸引,

不過唔知支槍效能點?

如果各位C兄有用過呢3支槍,希望可以比d意見,thx ^^"

回覆 2# 的帖子

多謝C兄意見!

回覆 4# 的帖子

多謝tf141詳細意見,

剛睇番舊文,有C兄講支KWA  HK45係好嘢,又要搵下資料先

回覆 6# 的帖子

多謝C兄詳細意見 ^^"

請問點解"會改的話普通5.1好啲"?

thx

回覆 7# 的帖子

你都講得啱,原本我係2選1,睇下睇下變咗3選1,再睇就…

回覆 10# 的帖子

多謝olw0978的回答

回覆 13# 的帖子

請問"女火金"係店名or 牌字?新人唔明

回覆 15# 的帖子

多謝C兄解答,thx!

多謝cky0311, pbay, 新手一隻各位C兄的意見!
小弟隻手唔算大,手指唔長,試過朋友支01P都覺得唔算好握手!
我估真係要出槍街睇下,另外聽朋友講槍地獄服務好,不過好似冇乜馬記槍賣,e興趣我上佢官網睇想買的槍又冇,
各位C兄仲有邊間多馬記槍賣?thx

回覆 18# 的帖子

pbay兄,請問你講的緊絰版下身是另外換件?有冇相片可以睇睇?
thx ^^"

多謝兩位C 兄意見!
請問gun 魔係未係西京對面街,呢間我一直都唔清楚係邊度?
另外我想再問下馬記除咗原裝支134a gas,仲有冇其牌子134a gas可用?
因為朋友話佢出槍時係明X買咗支馬記原裝gas要$120,聽落都唔平

回覆 26# 的帖子

thxC兄

回覆 28# 的帖子

睇完C 兄的資料,又學到嘢,thx

回覆 29# 的帖子

pbay 兄,請問大約要幾錢?依家容唔容易買到?新手自己換難唔難?
thx

回覆 34# 的帖子

pbay兄條link去咗冇嘢睇......我估係未公房特價消息?唔知明槍會唔會又聖誕減下價

29 12
發新話題