發新話題

[DIY] 請問aps cam870 蛋殼o ring size?

請問aps cam870 蛋殼o ring size?

各位師兄小弟有好多 aps870蛋殼oring都老化咗
想自己去

去寶寶網訂

請問個size是什麼呢thank you

有朋友話係8.4 mm乘2mm
想confirm一下
有冇師兄有興趣 集資開模
夠數量的話應該 可以唔洗一毫子一粒

我就買咗綠色8.5mm乘2mm
個size 好似爭少少
雖然冇漏氣但係一打 就 發脹 曬

附件

18-12-2018 03:51

小弟愚昧,請問丁晴膠圈是不是平時我們用的黑色o-ring呢?
如果係都係幾個仙一粒喎!

附件

18-12-2018 18:38

原裝係pu吉打出 代用品都係pu 幫襯大廠就要十蚊粒 大家一齊集資開模十蚊有成千粒就唔使煩啦

附件

18-12-2018 22:59

買咗8.5mm x 2mm紅色 龜膠 大約三個仙一粒 完全唔會漏氣 但係上面嗰粒開槍會飛咗出嚟 下低嗰粒就完全冇問題 建議上面用原裝 下面用平嘢 起碼慳咗一半價錢 報告完畢

附件

10-1-2019 05:07

發新話題