發新話題

女仔想玩手拉狙擊槍

馬記電既狙擊鎗好似得PSG-1
氣既更係一枝都冇
其餘3款都係手拉
我最近買咗第一枝狙擊鎗,就係Marui M40A5,的確係幾重下,我除咗鏡就乜都冇加,約9磅左右
不過我買嚟過癮下,暫時冇做sniper既打算,所以都冇乜所謂

引用:
原帖由 茶喵 於 20-12-2018 23:03 發表
我睇完咁多位師兄師姐ge推薦之後查到重量大部分都有2公斤咁上下
似乎體能未build up好都唔駛諗
其實點解我會想要手拉呢
就因為見好多comment話最可靠
唔會無電又唔會咩氣化不良
同時有師兄提到電槍,搞到我又 ...
其實我都唔明點解手拉鎗會咁重,2KG已經係最輕咁濟
不過諗諗下其實一般步鎗,特別係全金身既都唔輕得去邊,當然普通步槍最起碼半自動駁火好好多,電鎗full auto更加唔洗講
要輕又好打既可以考慮下一眾SMG,除咗Kriss Vector同埋MP5之外,其餘既都算好輕
其實唔係有心玩sniper,真係冇人會拎枝手拉狙落場,因為射程準度都冇絕對優勢

引用:
原帖由 茶喵 於 21-12-2018 00:43 發表
Oh, 頭先用手機諗住reply但食左post

SMG的話湯神果種好好睇!!!
不過玩SMG就幾乎係電槍ge天下
電槍我唔敢自己買(唔好問點解XDD)

抱住支大槍果種手感真係好好
而且狙好多感覺上都係好睇D
都唔一定呀,我都冇玩電鎗同留意電鎗資訊好耐
要講GBB SMG,都有唔少見得下人既選擇:MP7, MP5, MP9, Kriss Vector, P90, UMP.....

引用:
原帖由 ner 於 21-12-2018 01:27 發表

Kriss Vector GBB應該已經買唔到
Second hand囉,不過Kriss Vector咁重都係講下啫

引用:
原帖由 kornhill401 於 21-12-2018 11:41 發表

呢個係樓主'正確之選'.
其實我都建議玩GBB手鎗
因我自己都係,手鎗真係好好玩

引用:
原帖由 阿堅 於 21-12-2018 10:41 發表

如果真係要都係退一步 vector aeg ,始終支gbb又貴一陣壞左未必有零件,匣真係太重
直頭唔考慮啦,根本唔好用,我買都係貪佢型同埋搵到好offer
但都仲有好多款唔錯

發新話題