發新話題

[others] 求 IPSC 手机练习软件

求 IPSC 手机练习软件

求 IPSC 手机练习软件  希望前辈教导

計時用?

唔會當靶用掛??

引用:
原帖由 tam_sir 於 29-12-2018 15:16 發表
唔會當靶用掛??
自iPhone 6S加入了3D Touch功能起,就有開發者出咗個app
可以將玩具鎗朝手機屏幕射擊,其3D Touch會感應屏幕所受既壓力,計算出鎗既火力,不過準確性當然比不上測速機
如果咁你信我都冇野好講

引用:
原帖由 tf141 於 29-12-2018 15:37 發表

自iPhone 6S加入了3D Touch功能起,就有開發者出咗個app
可以將玩具鎗朝手機屏幕射擊,其3D Touch會感應屏幕所受既壓力,計算出鎗既火力,不過準確性當然比不上測速機
如果咁你信我都冇野好講
88- ...
爆MON 部24 小時為你服務
首次爆MON 免手工費,凸損客戶亦有爆MON 套餐,一個月內任爆任裂都係$3998
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 tf141 於 29-12-2018 15:37 發表

如果咁你信我都冇野好講
88- ...
小聲講 我覺曾經爆過部ipad mon

引用:
原帖由 Willy222 於 29-12-2018 20:57 發表

小聲講 我覺曾經爆過部ipad mon
射爆

各位大佬 我只是求 计时用 你地越讲越偏……

引用:
原帖由 knyoyo 於 30-12-2018 01:49 發表
各位大佬 我只是求 计时用 你地越讲越偏……
上App Store或者Google Play搵搵吧
設計俾Airsoft用既較少,另外有d係要收費,有d係好垃圾

多年前,有朋友試過用在真槍上,感應聲音效果,
無一般timer咁好.有時會miss左.

ipad 可以頂到多少面力?

發新話題