發新話題

[VFC] MK18 MOD 1

回覆 118# 的帖子

哦,原來如此,咁就買呢支吧,謝謝師兄啊
積極裝備中....

回覆 118# 的帖子

請問sightmark係咪剩係得兔仔店有售?

積極裝備中....

回覆 121# 的帖子

上PTS個網揾唔到,可能真係要去鋪頭睇下
積極裝備中....

諗諗下mk18落支倍數鏡又好似怪怪哋。。。
積極裝備中....

回覆 124# 的帖子

唔喇,始終支MK18係用嚟打CQB,室外會用M40A5
積極裝備中....

未有鏡,係屋企玩住先,不過支VFC真係好大力,睇嚟要減下力先可以落場,另外後座力比起我7年前嗰支VFC MK18真係爭好遠,勁好多。支M40A5就反而要加返力,已買action army套件,等到貨再買條430mm管就執執佢🤘🏾

附件

17-1-2019 15:13

積極裝備中....

回覆 128# 的帖子

Elcan都正㗎,其實我就係諗緊打cqb,究竟用唔用倍數鏡好呢?好似用1-2X又好似好啲,但出面要揾支似啲樣嘅又難揾,除非唔跟相執,咁就多好多選擇了
積極裝備中....

回覆 129# 的帖子

請問師兄用咩鏡?
積極裝備中....

終於買咗鏡了∼
積極裝備中....

最後揀咗呢個,Sightmark

附件

22-1-2019 22:23

積極裝備中....

睇睇下又好似加silencer 型仔啲喎。。。
積極裝備中....

宜家暫時咁樣,硬係好似有啲怪咁。。。

附件

22-1-2019 23:42

積極裝備中....

回覆 137# 的帖子

西mark個套裝嚟
積極裝備中....

回覆 138# 的帖子

減力?我都想喎
積極裝備中....

回覆 139# 的帖子

我都想知
積極裝備中....