發新話題

KWA TAR 21 GBB ( FLAT TOP 版 ) 開箱及評測

引用:
原帖由 jn_jona 於 29-1-2019 13:35 發表

Kwa準直既槍都係第一次聽 加上kwa出名耐打
KSC/KWA鎗通常都OK準

引用:
原帖由 no-name 於 1-2-2019 20:52 發表
普通軍版包裝黎咋 wo, 係真係 version 2 定係 k 記最「輕」咋
same question here
不過我唔敢係佢地facebook問,費事俾人小

引用:
原帖由 TheOrigina1 於 1-2-2019 23:37 發表
?_nc_cat=100&_nc_ht=scontent.fhkg3-1.fna&=eaf9df34db4c157d5dab98b89b2ab9d1&oe=5CF723BD
女高中生face ...
咩叫女高中生

引用:
原帖由 Epxaiual 於 2-2-2019 07:38 發表

JK = joshi kōsei = 女子高生 = 女高中生
講日文咁深奧

引用:
原帖由 happypony 於 10-3-2019 10:24 發表
其實我個人唔贊成換飛標,因為出力比較冇咁稳定。個人比較喜歡mega arms飛機方便稳定。飛標彈弓減力我有試過但要估,同後來有兩條bolt用一硬一軟彈弓唔知點解出力一樣,所以換飛機比較可除。如果mega ar ...
點解換飛鏢會唔穩定

引用:
原帖由 happypony 於 10-3-2019 16:04 發表
因為原裝飛標頭係三塊“翼”令飛標可以稳定處於中間,相反減力標係圓柱當有气時會不停擺動令出气不均,個人經驗每發可以由1.2j跌落.9j再上1.1j如此類推個。
但果種減力飛鏢唔係同KSC日版飛鏢一樣設計咩 ?
咁即係話KSC日版鎗一樣有呢個問題 ?

引用:
原帖由 happypony 於 10-3-2019 16:25 發表
以我所知日版台版飛標一樣,但日本用134氣。
原來如此, 咁應該係我資料來源有誤

Thanks

發新話題