發新話題

想買衝鋒槍

引用:
原帖由 RCOOH 於 14-3-2019 16:43 發表
禾頂。有冇人可以教下咩叫歸零,咩係三點一線.......

不過就算係豬36C上個EOT,瞄準線同火線都係差幾吋姐,頂多射額頭變口爆,打肚腩變中J姐,我支西嘜同鎗嘴都係爭6cm唔到,問題唔大。

一般黎講都要用25米做歸 ...
歸零要用歸零膏(好似係)

睇對手係邊個,Antman 就...
引用:
原帖由 RCOOH 於 14-3-2019 16:43 發表
禾頂。有冇人可以教下咩叫歸零,咩係三點一線.......

不過就算係豬36C上個EOT,瞄準線同火線都係差幾吋姐,頂多射額頭變口爆,打肚腩變中J姐,我支西嘜同鎗嘴都係爭6cm唔到,問題唔大。

一般黎講都要用25米做歸 ...
究竟世界上還有神嗎?

將馬記mws改416c個種托同超短前節當smg,夠哂好玩。。。

參考例子,補圖咁上下

唉,完來玩衝鋒槍唔岩近打,玩過算了,總結vfc mp7其實幾好,又直又大力,係唔岩我玩
引用:
原帖由 gainax 於 14-3-2019 23:33 發表
參考例子,補圖咁上下

請問smg係乜?
引用:
原帖由 gainax 於 14-3-2019 23:25 發表
將馬記mws改416c個種托同超短前節當smg,夠哂好玩。。。

Sub-machine gun,即是射手槍子彈,又可以單、連發的輕型手提機槍。
引用:
原帖由 黑夜之神 於 15-3-2019 00:30 發表
請問smg係乜?

引用:
原帖由 黑夜之神 於 15-3-2019 00:30 發表
唉,完來玩衝鋒槍唔岩近打,玩過算了,總結vfc mp7其實幾好,又直又大力,係唔岩我玩
我都係第一次聽到e個觀點

我覺得vfc mp7, 30米內都發揮得好好
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 gainax 於 14-3-2019 23:33 發表
參考例子,補圖咁上下
曾經想整類似, 但搵唔到短外管
短極都係10.5"
First果條又太貴
網上現學現賣,有錯請指正

First都叫貴?咁PDI Custom 咪天價?
我而家買日本內管,已經唔響街舖買,直接去日本網站買,起碼平一大截。
其實PDI係有Taylor Made Service㗎...
引用:
原帖由 ner 於 15-3-2019 03:07 發表

短極都係10.5"
First果條又太貴
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 15-3-2019 07:00 發表
First都叫貴?咁PDI Custom 咪天價?
我而家買日本內管,已經唔響街舖買,直接去日本網站買,起碼平一大截。
其實PDI係有Taylor Made Service㗎...
外管
http://m.redwolfairsoft.com/item ... Marui+M4A1+MWS+GBBR
網上現學現賣,有錯請指正

準備入台板ksc mp7,師兄點睇呢枝?

如果冇VFC MP7A1 V2,我會話非常好。
V1係垃圾,我曾經有,後來轉KWA,而家V2一出,V2跌眼鏡地竟然好過KWA。
引用:
原帖由 黑夜之神 於 25-3-2019 17:16 發表
準備入台板ksc mp7,師兄點睇呢枝?
究竟世界上還有神嗎?

我其實鍾意有接手棍板本多魚骨板個樣.....同埋ksc都大力,平d,所以想試下,細小小size我ok,同埋我上次收果支vfc俾人呃左係v1板
引用:
原帖由 48191 於 25-3-2019 17:36 發表
如果冇VFC MP7A1 V2,我會話非常好。
V1係垃圾,我曾經有,後來轉KWA,而家V2一出,V2跌眼鏡地竟然好過KWA。

引用:
原帖由 ner 於 15-3-2019 03:07 發表

短極都係10.5"
First果條又太貴
吾ku應該有mws短外管,平平地唔貴的

發新話題