發新話題

想買衝鋒槍

引用:
原帖由 黑夜之神 於 26-3-2019 02:48 發表
想請教下,除左馬記,vfc之外有無邊個品牌係更高質素?例如有咩外國品牌?
外國玩真槍多,玩具槍廠主力都是在中港台。

大體上都是marui , we, vfc , kj , ca, king arm , ksc , cyma , dboy , 金弓 etc .

大路的衝鋒槍都 UMP, MP7 , MP5 ,氣動的話V 記出哂。KSC 跟MARUI 出了BOYS SIZE.
電動的話 UMP 有ARES 跟 S&T , MP7 有MARUI ( 細力MICRO GEARBOX ) 和VFC ( 新) , MP5 就N 個牌子出電槍。
冷門的還有MP9 , VZ61 , M11 ETC ,KSC 有出氣動。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 黑夜之神 於 26-3-2019 00:45 發表
其實仲有咩衝鋒槍推介下?因為暫時得mp7感覺方便有得縮埋又唔算長身
好多

MP7
MP9
MP5
Kriss Vector
P90
UMP
M11A1
VZ61

GBB應該差唔多,電鎗我唔清楚

M93R,M712
當手槍得,加個托都得
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

Gbb好少款,電槍唔考慮了
引用:
原帖由 Dave 於 26-3-2019 10:36 發表

外國玩真槍多,玩具槍廠主力都是在中港台。

大體上都是marui , we, vfc , kj , ca, king arm , ksc , cyma , dboy , 金弓 etc .

大路的衝鋒槍都 UMP, MP7 , MP5 ,氣動的話V 記出哂。KSC 跟MARUI 出了BOYS ...

問左飛機彈弓周圍無貨,唉,都係唔入ksc,我上網睇其實ksc幾好
引用:
原帖由 tf141 於 26-3-2019 12:37 發表

好多

MP7
MP9
MP5
Kriss Vector
P90
UMP
M11A1
VZ61

GBB應該差唔多,電鎗我唔清楚

SMG係得KWA高汁,支VZ61同M11A1,清屋好幫手。
引用:
原帖由 黑夜之神 於 26-3-2019 02:48 發表
想請教下,除左馬記,vfc之外有無邊個品牌係更高質素?例如有咩外國品牌?
究竟世界上還有神嗎?

外國品牌有Umarex

呢支咩力
引用:
原帖由 新手一隻 於 26-3-2019 18:20 發表
ASG CZ Scorpion EVO A3

電槍唔岩
引用:
原帖由 新手一隻 於 26-3-2019 18:20 發表
ASG CZ Scorpion EVO A3

不如感,如果買馬記mp7返黎要點改先可以正常打top gas呢?馬記唔會無parts換掛

引用:
原帖由 黑夜之神 於 27-3-2019 01:37 發表
不如感,如果買馬記mp7返黎要點改先可以正常打top gas呢?馬記唔會無parts換掛
換飛機

換完飛機就無問題,感易搞
引用:
原帖由 tf141 於 27-3-2019 01:57 發表

換飛機

都係唔掂,爬左文有排整,睇黎買返vfc gen 2算.....上網睇gen 2好似有接棍板
引用:
原帖由 tf141 於 27-3-2019 01:57 發表

換飛機

網店睇了,gen2 接棍板同無棍板,想問點解有棍仲要平d呢?內件一樣嗎?見到$1980全新,唔買二手喇,陣間又俾人呃

發新話題