發新話題

[others] M16a2 gbb

引用:
原帖由 gainax 於 9-3-2019 16:47 發表

如果WA下身要完全用返豬香港系統,撞針組應該要車件先得,不過唔一定要咁改都可以打得爽
我仲有支WA A2 upper都改埋豬香港系統方便d夾通用
而家基本上玩A2得大蛇如果佢會單獨散賣upper,好多系統可受惠了
問過大蛇有剩A2 upper賣,港幣$5xxx,未計後準星$5xx及其它parts,所以放

引用:
原帖由 TheOrigina1 於 9-3-2019 21:41 發表
大蛇係唔係可以改GHK系統
我啲大蛇係用GHK匣

原來仲有咁多人喜愛M16A2 ,可惜士啤啱胎死腹中 ,大蛇又太貴

引用:
原帖由 gainax 於 10-3-2019 16:14 發表

其實Colt M16a2有Auto版唔一定3連發,除非玩公發軍版..
其實我們只要拎現成A2上身開模就出到A2,壓鑄成本低望DTVV身都明咁就唔洗投資咁大風險,
我們本身有做M16A3齊哂A2硬托同20吋外管膠托,只要換件A2上身 ...
喝咗好耐

引用:
原帖由 jn_jona 於 10-3-2019 18:03 發表
可能真係90年代冇vietnam war同2000年代反恐戰咁吸引
鍾意嘅人保守估計起碼四條

引用:
原帖由 gainax 於 11-3-2019 16:31 發表

A2真係冇計,以往計買到既話幾年前平極都要5字頭買支cnc b0mber未計改鋼煲,而家最後希望都係大蛇架嗱,其實大蛇台灣賣唔係想像中咁貴,印象中最平29800TWD=7900hkd,如果人多買唔知有冇優惠? 不過唔知揾 ...
露天舖我就未訂過,不過在蛇友會問過大蛇老問劉大大,香港人想買蛇一定要找CxW,所以先得到過A2上身價錢

引用:
原帖由 gainax 於 12-3-2019 12:36 發表
倒轉M4用M16樣膠托好怪
呢個hand guard 就真係難搵

引用:
原帖由 gainax 於 14-3-2019 20:24 發表

3連發係過癮既,如果唔是早排等錢洗放左支3連發版大蛇,
而家有得砌返3連A2
哪裡找到半價A2上身?

引用:
原帖由 gainax 於 4-4-2019 20:25 發表

好奇想請教師兄支蛇A2係邊到入手?本地係味除左crvv就冇鋪入貨。。?
可否PM埋小弟?謝謝

引用:
原帖由 watergap69 於 22-4-2019 22:44 發表

師兄唔好意思,借位一間,
我想用"我們"的M16A4加呢個M203 handguard(豬及P,或姨及C 出品的), 可用嗎?
我們M16a1可上GP M203

回覆 135# 的帖子

你意思係GP m203 handguard上我們M16?理應可以

發新話題