71 12345
發新話題

改槍教學(完左第二班,就黎開第三班la)

改槍教學(完左第二班,就黎開第三班la)

我會開個改槍教學班
一人最多可上三堂
唔知大家有冇興趣????
但因為唔會收$
所以我對學員都有D要求
1.囉支大陸九黎改o個D唔好黎
2.一次都未試過自己開波箱的唔好黎
3.買齒($4-5)百同才料(1-2百)都牙牙聲的唔好黎
4.寸到飛起,唔得你死o個D唔好黎

咁有咩黎得呢???
1.想學想試,想改好自己D槍的
2.有心求知,自己有D料但想知多D的

只要合要求,大家都可以pm下我

請問 我想知係邊區上堂

引用:
原帖由 azraelwing 於 15-2-2007 09:25 發表
請問 我想知係邊區上堂
平日晚上7:30-10:00
地點係九龍灣

請問~龍sir會教咩波箱的~~~
因為我得兩支3號波箱的槍......
其中一支係老馬的552~個波箱比我開過不下十次...
因為成日都set流小小野...不過最後都比我攪定左~~~
但係都係想學多d~~~

F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 亞龍 於 15-2-2007 03:41 發表
我會開個改槍教學班
一人最多可上三堂
唔知大家有冇興趣????
但因為唔會收$
所以我對學員都有D要求
1.囉支大陸九黎改o個D唔好黎
2.一次都未試過自己開波箱的唔好黎
3.買齒($4-5)百同才料(1-2百)都牙 ...
龍哥
幾時開班?
我有興趣

我同你既約會都拖左好耐
係時候拎埋野食上黎探班

引用:
原帖由 westdog 於 15-2-2007 10:41 發表
請問~龍sir會教咩波箱的~~~
因為我得兩支3號波箱的槍......
其中一支係老馬的552~個波箱比我開過不下十次...
因為成日都set流小小野...不過最後都比我攪定左~~~
但係都係想學多d~~~
咩都得,不過要pm我留個電話同名!

引用:
原帖由 odaan 於 15-2-2007 14:04 發表

龍哥
幾時開班?
我有興趣

我同你既約會都拖左好耐
係時候拎埋野食上黎探班
好歡迎你黎,有機會大家交流下!

一次都未試過自己開波箱的唔好黎
唔合資格添
好耐無打game啦, 手痕

pm左,幾時開班

過左年先la...................

引用:
原帖由 李老師 於 15-2-2007 21:44 發表
一次都未試過自己開波箱的唔好黎
唔合資格添
自己喜愛的東西,要自己試試整好佢
如果下下都只係比錢人改..............我想講,到底你都係冇愛過氣槍!!!!!!!

引用:
原帖由 亞龍 於 16-2-2007 05:05 發表
如果下下都只係比錢人改..............我想講,到底你都係冇愛過氣槍!!!!!!!
GDR
龍哥PM咗你
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 亞龍 於 16-2-2007 05:05 發表
我係拆左,裝唔番......
好耐無打game啦, 手痕

請問ca槍黎唔黎得????
好想學但咩都唔識......
我拆裝過支槍,可以合乎要求呱........

請問收唔收入埸費, 同埋要準備d咩野架餐去?

71 12345
發新話題