發新話題

[others] 幾年冇入來...Sig P250D 終於有冇出過GBB?

引用:
原帖由 PSIR2 於 3-4-2019 20:15 發表

我嗰支算係咁,平時在靶場練習時8-10M 準確度同G17差唔多,反而耐不耐卡彈,或會鎖死slide,假如“伙記”們用呢支遇到槍戰用來博命的話隨時冇命。
都係m10穩陣

老廉好有先見之明 用g19

引用:
原帖由 PSIR2 於 4-4-2019 17:47 發表
近年我打IPSC比賽都用Glock 17, (以前用貴嘢SV, 有奬攞,又覺得冇$買貴嘢先用Glock...之後有體會)原裝貨,成績一般咁,不過冇乜甩拖,冇Jam, 可靠性高。只求參與
買枝sai/tti既Glock 有加持
不過誠惠1000usd up

引用:
原帖由 bennytsang16 於 5-4-2019 02:26 發表
ICAC Glock 19

好新淨 可能icac冇咩action要帶槍
Btw 依家d玩具都幾似真鐵
拎枝換左鋼slide既vfc g19都扮得下
要細分既話 真鐵用壓字marking

引用:
原帖由 tf141 於 5-4-2019 21:39 發表

下??呢枝做display架咋下話?
話時話個serial number 幾得意,ICAC034
都係
但個serial no.會唔會係張訂單係佢 比佢自定no.

引用:
原帖由 tf141 於 5-4-2019 22:38 發表

可能係,冇理由咁啱掛
如果有機會搞自定no. 整返枝icac g19都好

引用:
原帖由 BLSK 於 6-4-2019 15:46 發表
咁其實可唔可以custom 呢個no.既 G19
但會唔會拉得
我諗應該唔會掛
Airsoft m4都刻property of us govt.
係美國都冇咩事
我估同樣地香港都冇人care你刻咩

引用:
原帖由 tf141 於 3-4-2019 14:24 發表

P250既鎗管、彈匣、下身都同P320共用
DAO我諗警用市場較多,私人購買應該真係好少
岩岩睇返呢個留言
Airsoft既話 如果有 有心既廠/師兄 車條slide、飛機座
同埋dao既hammer group就可以將p320改p250?

好好奇 咁如果係香港既真鐵壞左 搵咩人整呢?

發新話題