發新話題

淘鏡問題

淘鏡問題

想問淘寶鏡有咩好介紹?mp7用,已經搵左幾間又平,睇過評語幾好,就係唔知配邊款鏡岩mp7用

因為見到淘佬同槍街copy係一樣......
引用:
原帖由 olw0978 於 8-4-2019 07:02 發表
淘佬鏡算把啦,要平又可靠不如落槍街買 Vector 好過。。。

呢個牌子一定係正板?我淘左個四變點裝飾下
引用:
原帖由 tf141 於 8-4-2019 14:54 發表
Vector鏡有d款都幾平,都係幾百蚊

問左有壞可換
引用:
原帖由 RCman 於 8-4-2019 11:15 發表

寄到來壞左無仇報

唔緊要,我做開產品都經常會上去
引用:
原帖由 RCman 於 8-4-2019 17:20 發表

呢類"東西" 落香港易,上祖國難......所以佢一定話有難包換..你寄到上去至算

買左個叫4變點,佢話調效副度大,我主要打近
引用:
原帖由 leozilla 於 8-4-2019 20:32 發表
師兄睇啱邊幾款?或者心目中已諗緊邊幾款?

https://imgur.com/gallery/U2YL4kJ
買左呢個
引用:
原帖由 tf141 於 8-4-2019 22:58 發表

唔係好明,即係點?
Vector呢個牌子一定係正品,如果唔係正品就即係唔係Vector囉

收到,暫時由淺入深感玩,下次再買vector,想問槍街邊間買邊間抵?槍我依家一定去gun魔,先唔計價錢,態度好好
引用:
原帖由 Kwind 於 11-4-2019 17:36 發表
真鏡計...VECTOR已經好平....好平民價

玩得GBB就唔好慳0個少少....一舊水支COPY鏡....應該一匣可以換一個....換換下仲貴過買VECTOR

除非純粹平平地玩款...唔介意支鏡有冇功能

壞左掉左佢算,呢個平平地當裝飾都好
引用:
原帖由 schuetze 於 11-4-2019 16:59 發表
如果壞左,千萬别自已帶過關去换,瞄鏡在大陸係當槍械零件,属違禁品,兩地法規有異吖。

Shooter係唔係隔離果間?
引用:
原帖由 tf141 於 12-4-2019 02:59 發表

Gun魔態度係唔錯,但除咗Marui同埋國狗好似唔多見有其他牌子既鎗賣,Marui既鎗暫時睇落似乎最平係佢
Vector聽聞代理係Shooter,抵唔抵我唔知

黎緊hi cap dor都會去佢度買,真係抵既
引用:
原帖由 tf141 於 12-4-2019 02:59 發表

Gun魔態度係唔錯,但除咗Marui同埋國狗好似唔多見有其他牌子既鎗賣,Marui既鎗暫時睇落似乎最平係佢
Vector聽聞代理係Shooter,抵唔抵我唔知

發新話題