發新話題

JBL MS402 床頭播歌的骰好聲

引用:
原帖由 loveless 於 17-6-2019 10:44 發表
好明顯係東方日報口中"因管理不善而在全球航空公司排名榜節節下跌的國泰航空"
簡稱因航
利申:咩都唔識,飛機打多過搭同睇
PS:暴動個日收左工玩緊3D Printer,結論係我冇良知我枉為人

引用:
原帖由 reniless 於 6-7-2019 22:52 發表

冇錢買新靴 要儲錢買華為5G摺疊機,其他嘢唔使諗

得老虎尋羊冒險記睇。
有大耳羊,有大尾羊,最後個隻唔知係咪阿拉伯長耳羊。
之前大陸炒作為土豪寵物,不過反正都係食用羊。
牧羊人唔著鞋

引用:
原帖由 kornhill401 於 8-7-2019 11:12 發表

只要你埋'國際大俠國'堆,做乜都得,一定和平.
拎埋和平獎都仲得

引用:
原帖由 reniless 於 9-9-2019 10:30 發表
「膽」正價平 Music Tube
科技不斷進步,連「膽機」也愈趨便宜。日廠Nakamichi最近便帶來只賣2千多元的迷你膽機Music Tube,將真空管及電子晶片混合使用,前者高頻率響應達50Hz-25KHz,具有豐富的偶次諧波,處理人 ...
二千幾蚊膽機用泥欣賞柴油音樂唔知會係咩質素呢

引用:
原帖由 loveless 於 9-9-2019 12:01 發表

淨係睇到小妹妹現場要除衫
而家講緊音響,你做乜唔合埋眼專心欣賞

PS:好想置身現場

引用:
原帖由 reniless 於 9-9-2019 13:32 發表

做生活版攝記係好做過新聞版攝記。
仲唔洗比人鬧黑記

引用:
原帖由 reniless 於 4-10-2019 10:42 發表
深圳機場帶來的挑戰
機管局公布最新航空數據,8月香港國際機場錄得客運量為600萬人次,飛機的升降量則為3.5萬架次,與去年同期比較,分別減少12.4%及3.5%。在貨運量方面,亦下降11.5% 。同期深圳機場航班起降3.16萬 ...
細佬我見識少
機場定植物公園/主題商場呀

引用:
原帖由 reniless 於 19-11-2019 21:23 發表
開箱男:1億像素相片!小米Note 10

拍攝功能一向係各大廠商重點研發的項目,近年已經更加已經發展多鏡頭,最近小米就推出5鏡頭手機Note 10,最誇張就係可以拍攝出1億像素相片,於手機拍攝評測網站Dxomark獲得121分 ...
點解張相冇人嫁

引用:
原帖由 loveless 於 23-11-2019 14:41 發表

好難用傳統2D畫面/畫質去比較, 8K 360 VR 所需要既流量、配置、制作流程,都未係普及到一般消費者可以隨手應付.
5G 將會係一個關鍵..
8K 360 VR 四仔片, 會係人類文明持續發展既另一塊基石..
直頭係人類滅絕計劃

引用:
原帖由 reniless 於 11-12-2019 19:49 發表
HUAWEI Mate 30 Pro超大感光元件 手機攝影新世代
【特約報道】用戶對手機拍攝的要求愈來愈高,而各大手機廠亦因應將鏡頭、相機技術不斷升級。而近年拍攝質素大獲好評的華為手機,就在新旗艦機HUAWEI Mate 30 Pro加 ...
幾時有模特兒兒試用

引用:
原帖由 reniless 於 6-8-2020 16:33 發表
換左對舊jbl喇叭憑弔一下死鬼J兄。。。
---
為妳彈奏蕭邦的夜曲 紀念我死去的愛情
而我為妳隱姓埋名 在月光下彈琴
對妳心跳的感應 還是如此溫熱親近
懷念妳那鮮紅的唇印
https://youtu.be/eCRB5AwIugo
個MV幾好睇,女主角叫咩名

引用:
原帖由 kornhill401 於 7-8-2020 23:05 發表

周 C FU對女人,真係有品味.
未見過有啲好奇姐,有得揀梗係一樣母語

引用:
原帖由 olw0978 於 31-10-2020 17:58 發表
我部 XPLAY6 電池開始有老化蹟像,於是上網做下 survey,發現今天大多數手機廠(LG 除外)都只顧潮流開始取消 3.5mm phone jack,但另一方面又標榜內置有乜差 HiFi DAC,真係小喇叭,晤導用家兼混淆視聽,真係火都黎, ...
真係一期期,三叔/Sony有啲機仲有3.5插
冇左3.5除左等等冇左fm收音機之外亦即係要帶多個轉線/轉插先用到現有耳筒/免提

華為電話影相有個問題,
就係唔偏向推iso,搞到稍為暗少少就已經要慢快門咁影

引用:
原帖由 RCOOH 於 4-11-2020 10:13 發表

歐元價打個八折先係接近港幣價。

歐洲太重稅。
呢年幾兩年人民慢慢升緊,由對港紙1.099升到而家1.165

發新話題