發新話題

JBL MS402 床頭播歌的骰好聲

ROG Phone 5 用家

引用:
原帖由 reniless 於 18-8-2023 23:47 發表
禮拜六返大陸,明天打算去深圳食金鴨季烤鴨。雖然深業上城有推出港人優惠,而地鐵站亦開通交通方便左,但就是怕人多等位等得耐食唔到,所以不一定去上城Loft小鎮,但又想行小鎮的夜市。

https://www.hk01.com/%E6 ...
上城最近有些舖歡迎用港幣結算,對人仔 1:1,變相有 9 折

引用:
原帖由 reniless 於 15-8-2023 08:16 發表
個個都用電競手機但又不打太浪費

男人打手遊窮一世
用無聊器玩打釘仍是很有樂趣的

附件

19-8-2023 07:52

引用:
原帖由 reniless 於 24-8-2023 08:59 發表
琴晚深夜打手游重遇黃金神殿,於是就上網收集情報,因為是小眾遊戲訊息量低沒看到什麽訊息。

倒是看到兩單新聞,一單感到意外,一單就不覺意外。

三哥居然登月成功真意外。

另一單說㕑師死了, ...
出得黎行,預左要還。。。

回覆 557# 的帖子

下,R 兄出黎行緊?

但佢部 9000S 售價卻是其他牌頂級型,所有硬件都不是當今最高最好,性價比極不高,我是不會被打動了

少時著過回力牌,全無腳型的,比雙錢牌白飯魚更難頂,自此再無著過回力,眼見今天回力都有自己專賣店,有空去試下腳先。。。

平板放 Atmos, 咪玩啦,得嘆笑~~

引用:
原帖由 火鳳舞 於 8-12-2023 00:48 發表

現代科技做褔人類又一好事,真心感到高興!
可惜回鄉証到咗期,短期又行唔開走去續期..…..
新聞早已報過,今年年底前已過期的回鄉證仍可以出入境的。。。

引用:
原帖由 火鳳舞 於 8-12-2023 13:40 發表

行是行得開,但得果一日假上去玩到喉唔到肺,排得隊過關以幾個鐘,我上得深圳又要揼埋骨,食埋野搞到好夜至返落黎太趕時間了
貌似你真的太耐未過關了,今天過關就只有讀卡機前要排一下,如非大時大節一般只排 6-7人,不會超過 3 分鐘

引用:
原帖由 火鳳舞 於 8-12-2023 13:08 發表

係咩!咁又幾好喎!睇下今個月抽唔抽到時間上去睇下先
下個月就係 2024 年啦,唔係 2023 年年底,過期證不再通行了,即是只有今年12月內仍可以用過期證過關

https://www.163.com/dy/article/I3E9M5H20524BQA8.html

唔係化,深圳由東(大雁頂)到西(馬鞍山),超過 100km 啊,真的去搭 11 路?

房車遊,一樂也

引用:
原帖由 reniless 於 15-3-2024 16:38 發表

10號線亦可以直達福田口岸,地鐵站開通後多左人識去深業上城玩。
其實計硬件、計商圈,深業上城係強過萬象天地,只係最初個勢頭弱受了冷待。
自從上城前面條笋崗路修好後,每天通勤都可以在笋崗路飚車,好不快哉

發新話題