發新話題

JBL MS402 床頭播歌的骰好聲

南山博物館有好野

太陽的子民,展覽期去到八月,大把時間可以去睇。
---
木乃伊這玩意,歐洲人都讚好。
https://mp.weixin.qq.com/s/Ma1gDJMIB_mmKiCFyaYVag

https://youtu.be/hlT2hDV0QPQ?si=41LKDX79t-yrD8BB

附件

2-5-2024 13:56

引用:
原帖由 loveless 於 2-5-2024 15:16 發表
西班牙人格外有親切感.
我有隻草泥馬椅!
雖然草泥馬係羊唔係馬。
但你肯定坐個隻係西班牙馬,唔係驢?

今個星期有一場西班之聲,老虎都話想睇。

---
我有對jv牛津鞋配牛仔褲超有佬味,光頭懂男人心。
對鞋未落地,到時著去睇騷。
還有件jv異色領單西又係超有佬味,光頭懂男人心。
想著去睇騷,不過唔啱季節。

---
上年果個有點帥o既賣汽球大叔著果個件單西係V&R。
鞋係OC雕花德比。。。我有對同款但無雕花OC 德比鞋。
咁講我算係半個有點帥o既大叔了

附件

2-5-2024 16:36

2-5-2024 16:36

2-5-2024 17:24

我都有幾對膠底鞋靴放到甩底+碎底。。。
所以我依家都係望返皮底鞋靴好了。。。

---
我唯一一對普拉達膠底反而無事,而且對鞋買左無十年都有八年。

我著皮底除了主動避開沙地外,
就好似無其他地形限制,泥地碎石地水泥地照行。

阿囡仲未識行時,我孭住阿囡同老虎在雨天响東部華僑城玩,
我著對皮底靴在戶外行左大半日都無滑無跣無入水。
反無老虎著波鞋就濕晒腳。

講起鞋。。。講起西班牙。。。

年初陪老虎行街買鞋,路過飛甩雞毛就走入去望下。老虎無野啱睇就走去睇男鞋,見到個價錢回頭望我嚇到我個心都離一離。我即係話以前買個時好平,依家係貴到我唔敢睇買都無買過呀。。。
之後同老虎就走去買左對梅森·馬丁·馬吉拉銀色瑪麗珍鞋,老虎舊年突然喜歡左mmm的鞋。我就至從“直布羅陀之子”入主之後就無買過mmm的鞋,去西班牙時亦無去直布羅陀。。。我一向對人唔對事不喜歡就是不喜歡。
但回想約翰老哥當年對落榜美術生的酒醉失言放在今天的話,老哥係真英雄
---
我要唔要考慮買返對mmm 好?我十幾年前睇過巴黎時裝周 ,現場睇過mmm的秀,我話唔定見過梅森·馬丁·馬吉拉真身
https://youtu.be/aUmx3yTFqxA?si=hokFaAgD8EXw3Vqm

其實買女鞋我係首推大馬拿督,不過唔知點解老虎係一直避開jc唔買,而ss唔知點解無得買男裝jc 我係覺得非常可惜。

附件

3-5-2024 01:01

發新話題