發新話題

不像VSR-10的VSR-10...

引用:
原帖由 HugoLaLaLa 於 15-2-2007 22:48 發表

呢位朋友,如果你連果支鏡係咩鏡都未搞得清楚既話,不如...你唔識就問啦,你咁樣,真係...
好多野,唔係想當然架.....
版主大人, 唔好咁啦
我地已經out喇
俾個位d新朋友上啦

本人就此對mxxxx1x7大哥講聲

對唔住!

引用:
原帖由 miehk117 於 15-2-2007 22:53 發表

咁我問你,個咁既高度既mount裝係支槍度放係你身既位(當果度係冇鏡)
你洗唔洗烏低小小先望哂成個圈呢?
我夠知果個係紅點鏡
等同你放支槍係腳低踩住你望唔望到個鏡?
我相信你唔將支槍放係你既肩膀上面都好 ...
如果槍主覺得無問題,好好用既話,咁...

另外,好多人都有佢唔同既持槍習慣,有d人鐘意頂實肩膀,有d人鐘意拎高少少支槍,有d人鐘意...

p.s.槍主支鏡既setting同放支槍係腳低踩住黎睇既呢個setting,本質上係有好大分別,廣義同狹義上黎睇其實都係唔等同的

引用:
原帖由 miehk117 於 15-2-2007 22:53 發表

咁我問你,個咁既高度既mount裝係支槍度放係你身既位(當果度係冇鏡)
你洗唔洗烏低小小先望哂成個圈呢?
我夠知果個係紅點鏡
等同你放支槍係腳低踩住你望唔望到個鏡?
我相信你唔將支槍放係你既肩膀上面都好 ...
你放支槍係腳低踩住你望唔望到個鏡,唔通你可以用腳眼睇?

噤裝同手槍裝紅點鏡道理一樣。

你唔會話我知你要貼到去slide 同 hammer 位先見到哂成個圈。

狙擊其實是一種藝術.... 就連中槍的也能分享你精確射擊技術的光榮....

引用:
原帖由 miehk117 於 15-2-2007 23:08 發表
旁觀者請少e牙鬆鋼

你都識講好多人有佢唔同既持槍習慣
我講咩係我既自由
唔關你事既唔須要出聲
唔滿意既可以提出
但唔係搵交黎鬧
如果一早唔妥既可以約出黎講到掂
講唔掂既是但一個番到屋企

p.s:放 ...
你咁0既對白似乎有點要不得...

伯伯:"我支鏡都好前ga!咪一樣打到鹿~~~"

引用:
原帖由 miehk117 於 15-2-2007 23:08 發表
旁觀者請少e牙鬆鋼

我講咩係我既自由
唔關你事既唔須要出聲
唔滿意既可以提出
但唔係搵交黎鬧

你咁講,forum仲要黎做乜?|)

引用:
旁觀者請少e牙鬆鋼

我講咩係我既自由
唔關你事既唔須要出聲
唔滿意既可以提出
但唔係搵交黎鬧

我唔滿意你的睇法同例子。

狙擊其實是一種藝術.... 就連中槍的也能分享你精確射擊技術的光榮....

引用:
旁觀者請少e牙鬆鋼

我講咩係我既自由
唔關你事既唔須要出聲
唔滿意既可以提出
但唔係搵交黎鬧

ops .... 原來師兄係當局者,咁小弟呢d同槍主三唔識七既旁觀者唯有收牙緊鋼,唔好意思。

原來自由係咁用既,成件事又的確係唔關我事。
小弟唔係因為唔滿意而提出,而係因為另有觀點而提出,如果師兄覺得係鬧交既,咁我又要講多次唔好意思喇。

講支玩具槍仔講到要約出黎講咁series?睇黎師兄對呢樣玩意都真係幾認真喎,好野!

不過,是但一個番到屋企?即係會是但一個番唔到屋企?點解會咁既呢?
師兄可唔可以詳細d解答下?

偷蠔屎圖

引用:
.
.
.
.

p.s:放支槍係腳低踩住黎睇既呢個唔係一個setting,亦冇須要提到廣義同狹義等我認為冇必要既廢話
既係無須要,亦係無必要...咁.....你又講........?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 15-2-2007 23:11 發表

以倍數鏡講, 又真係幾前喎~

引用:
原帖由 adrianyahk 於 15-2-2007 23:11 發表

早排無記播果D新界野豬隊裝得仲前。。。。。

引用:
原帖由 於 15-2-2007 23:17 發表
偷蠔屎圖

發新話題