發新話題

不像VSR-10的VSR-10...

引用:
原帖由 bonzonie 於 15-2-2007 23:29 發表

你係咪想等佢約你出去傾然後咋咋帝帝唔返屋企?!

引用:
原帖由 HugoLaLaLa 於 15-2-2007 23:36 發表

你係咪想等佢約你出去傾然後咋咋帝帝唔返屋企?!
今...天...不回...家~~~

引用:
原帖由 adrianyahk 於 15-2-2007 23:11 發表

伯伯:"我支鏡都好前ga!咪一樣打到鹿~~~"
呢支鏡又唔同講法..
我諗呢支似係ZF41果隻目鏡距離係特別遠的

不過我都覺得支紅點點裝係人的冇絕對

引用:
原帖由 伯言 於 15-2-2007 23:38 發表

今...天...不回...家~~~
媽媽會鬧的...

引用:
原帖由 Natrium 於 15-2-2007 23:38 發表

呢支鏡又唔同講法..
我諗呢支似係ZF41果隻目鏡距離係特別遠的

不過我都覺得支紅點點裝係人的冇絕對
其實,支鏡係前面不過是Scout Rifle的基本吧...?

引用:
原帖由 於 15-2-2007 23:47 發表

媽媽會鬧的...
乖乖仔怕媽媽扭耳仔訓左覺lu...散場

今日
傾唔掂既
是但一個番到屋企!

cap番段有耀揚份既江湖講數片塞入去
都咪話唔啜核...

裝前又好, 裝後又好, 瞄到打到咪算囉
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 miehk117 於 15-2-2007 22:53 發表

咁我問你,個咁既高度既mount裝係支槍度放係你身既位(當果度係冇鏡)
你洗唔洗烏低小小先望哂成個圈呢?
我夠知果個係紅點鏡
等同你放支槍係腳低踩住你望唔望到個鏡?
我相信你唔將支槍放係你既肩膀上面都好 ...
sorry, 插句咀......紅點鏡唔洗望晒成個圈架.....望到粒紅點就得.....
而好用既紅點鏡己經去到邊點入鏡都見到粒紅點咁滯, 只要你槍口對住目標.......
同埋紅點鏡呢類無倍數既鏡....放遠少少等個focus 遠d, 當雙眼都開住, 係會舒服d.....
所以........................

引用:
原帖由 華田 於 16-2-2007 05:43 發表

sorry, 插句咀......紅點鏡唔洗望晒成個圈架.....望到粒紅點就得.....
而好用既紅點鏡己經去到邊點入鏡都見到粒紅點咁滯, 只要你槍口對住目標.......
同埋紅點鏡呢類無倍數既鏡....放遠少少等個focus 遠d,  ...
算啦華田, 我地係旁觀者only
本來無一物, 何處惹塵埃

MY DE~~

駛咩拗 唔請教咪等佢自學
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 bonzonie 於 15-2-2007 23:29 發表

好型阿!~
NO COMPROMISE!

引用:
原帖由 d.s 於 16-2-2007 09:19 發表
MY DE~~
師兄,請問你支手槍點擠入槍套?
NO COMPROMISE!

引用:
原帖由 d.s 於 16-2-2007 09:19 發表
MY DE~~
呢個真係恐怖左d喎...打完變

To  miehk117

pm裡已經講得好清楚,如果再唔明白,請與個別版主/管理員用pm對話

3.希望大家可以盡量互相忍讓,如有對某位版友之言行反感或認為該會員有作出對你不敬行為或挑釁時,請向該區版主反映或按"投訴"。

鵰。豹。狸。獅。狒

發新話題