54 1234
發新話題

不像VSR-10的VSR-10...

其實咁都唔錯丫...
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 16-2-2007 20:05 發表
其實咁都唔錯丫...
又好....簡約feel呢........
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

以為係m40 a3 添

引用:
原帖由 老鼠 於 16-2-2007 10:38 發表

師兄,請問你支手槍點擠入槍套?
呢d大俠型既槍,當然插係褲浪....

引用:
原帖由 d.s 於 16-2-2007 09:19 發表
MY DE~~
嘩........
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 老鼠 於 16-2-2007 10:38 發表

師兄,請問你支手槍點擠入槍套?
呢個問題從來冇諗過~~~

引用:
原帖由 伯言 於 16-2-2007 11:12 發表

呢個真係恐怖左d喎...打完變
一D都唔恐怖~!!皆因呢枝係for手鎗用3倍鏡,係要離遠至瞄到架!!

其實我想將個紅點放係支槍的左上方~~
反正個紅點有用的只係嗰一點~

p.s.唔係個個筒都係要來放係眼前的...真係當個紅點係萬花筒咩...
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 d.s 於 17-2-2007 10:21 發表

一D都唔恐怖~!!皆因呢枝係for手鎗用3倍鏡,係要離遠至瞄到架!!
原來如此!

54 1234
發新話題