發新話題

整唔整好呢?買唔買好呢?CGF T-Shirt !

回覆 #89 westdog 的帖子

MS後生果陣興逢衫細一碼..........就有型???
尊重人格, 請勿抄習

依家係唔係講好左係polo?

我有師弟可以幫我整隻CGF介子~~^^大約100蚊隻~~ 925銀~刻自己名
有冇人有興趣^^
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 24-2-2008 00:10 發表
我有師弟可以幫我整隻CGF介子~~^^大約100蚊隻~~ 925銀~刻自己名
有冇人有興趣^^
呢個我反而有興趣d~最好刻埋uid
NO COMPROMISE!

uid?

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 24-2-2008 00:45 發表
uid?
論壇 number...你係 399

引用:
原帖由 adrianyahk 於 24-2-2008 00:50 發表

論壇 number...你係 399
UID 35 here

actually if the T-shirt/polo have unique UID & ID anme then good la.. but too bad can't if print in big lot

引用:
原帖由 ATM 於 24-2-2008 01:01 發表

UID 35 here

actually if the T-shirt/polo have unique UID & ID anme then good la.. but too bad can't if print in big lot
價格會飛漲吧? 有名的話?

引用:
原帖由 ATM 於 24-2-2008 01:01 發表

UID 35 here

咁咪好似波衫咁囉@.@
一齊著去打game...
"頭先俾個399號仔full左野@(*@#&*.... "
"我都見住個35號架喇但係之槍又唔夠遠...."
會出現咁樣既對話?XDDD
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 阿芝 於 24-2-2008 01:25 發表

咁咪好似波衫咁囉@.@
96號洞察力很強...大家很快就被編碼然後俾人點相...

引用:
原帖由 阿芝 於 24-2-2008 01:25 發表

咁咪好似波衫咁囉@.@
XDXD
我決定自叫我師弟make有CGF明的介子了^^

引用:
原帖由 adrianyahk 於 24-2-2008 01:27 發表

96號洞察力很強...大家很快就被編碼然後俾人點相...
117你又點丫

個人覺得...衫好d...實際d...

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 24-2-2008 01:30 發表

117你又點丫
我外表笨笨的,應該沒有人會理會我吧...

我係698......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

發新話題