19 12
發新話題

整唔整好呢?買唔買好呢?CGF T-Shirt !

整唔整好呢?買唔買好呢?CGF T-Shirt !

CGF T-Shirt  型!

當然仲有我ATM T-Shirt 喇!

or 前CGF 後 ATM

但係一件成百幾二百!睇下Logo Print 幾大

如果白色就一百有找!但係黑色T-shirt Print 野就過百

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 20-2-2008 17:41 發表
點解要整ATM o向上邊面?
我ATM 所以整比自己姐

引用:
原帖由 bonzonie 於 20-2-2008 18:14 發表
無ATM好似靚仔D..
我自己著g ma,哼

引用:
原帖由 皇家御貓 於 20-2-2008 18:49 發表
個logo大個d得唔得
得!依傢咁細因為我拎左上角個logo,
所以如果真係整要問公公拎個hi-res Logo

引用:
原帖由 adrianyahk 於 20-2-2008 19:55 發表
不如整d實用d既色....呢....大家都打...game呢...
其實個網係到
http://www.mallid.com

得白色同黑色choose

其實有無人知仲有邊到有得拎個電腦File去print 落衫?

引用:
原帖由 亞mac 於 20-2-2008 21:13 發表
我個team上次整左10件黑色polo logo2寸大單色
都系70蚊到一件
邊度啊?logo 用Jpeg? PNG?

有無D整1件都得?

引用:
原帖由 阿芝 於 20-2-2008 23:23 發表
如果你等得 而且要求唔高的話<<好緊要^^"
或者我可以幫下你....
價錢方面 成本你自己出番 番到香港請我食杯雪糕
你會點整?

公公真係整?但係我要XXXL 先著到喎!

我驚XL都著唔到

sorry 公公,我整到你咁忙

引用:
原帖由 adrianyahk 於 24-2-2008 00:50 發表

論壇 number...你係 399
UID 35 here

actually if the T-shirt/polo have unique UID & ID anme then good la.. but too bad can't if print in big lot

引用:
原帖由 adrianyahk 於 24-2-2008 12:29 發表

咁不如出內褲....點都要著ar ma一年四季..
我都唔著底褲gei

Sorry 個Web 得女裝底褲  $55 each

19 12
發新話題