發新話題

[others] 又執一間

引用:
原帖由 48191 於 20-3-2020 23:03 發表
但同機構的教育出版社未執。
但D教科書唔好賣

回15#

謝謝C Hing給予十分有用的資訊.
以住港島的我;和現在疫境情況下,
對我真係萬二分有用.

早排行過,見門口貼左張紙八折,見有八折入去問把LMG得9折,又寫8折,最後冇買走人,不過有問有答服務OK。昨天行過門口一樣得張8折紙,所以都冇入去

租约又到期,市道又吾好~吾"汁"就奇!吾知今年有無新野出???
TM ......TM...........回來了! 重裝人形戰車
(影相................. 見乜影乜!)

咁日後可以邊間涼冷氣

昨日去過,千六枝槍最後9舊抬走。

引用:
原帖由 c6250 於 23-3-2020 07:41 發表
竟然CA有槍啱你玩 ?買咗邊支?
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 c6250 於 23-3-2020 07:41 發表
請教C Hing,是否要同佢地講價,才最後9舊抬走呢?

引用:
原帖由 jacko 於 23-3-2020 09:52 發表

竟然CA有槍啱你玩 ?買咗邊支?
都有一枝半枝的。。。。
講左我驚左会被人點到相。

引用:
原帖由 kornhill401 於 23-3-2020 11:17 發表

請教C Hing,是否要同佢地講價,才最後9舊抬走呢?
小許唔要面死經纒爛打啦。

引用:
原帖由 Dave 於 20-3-2020 19:46 發表
pkp 真半價2 千蚊的話入呀...
結果有冇去睇幾錢支PKP?

引用:
原帖由 cyl198911 於 23-3-2020 23:59 發表

結果有冇去睇幾錢支PKP?
沒有呢,看到樓上說LMG 只有八、九折,就省下車費算了
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 c6250 於 23-3-2020 20:17 發表

小許唔要面死經纒爛打啦。
謝謝C Hing給予小弟回應.
咁都可以過海睇一睇.

街槍近排是否真的很淡?我枕住每個星期都會行兩三次槍街,每次都見到雖然仲有人入槍舖睇野,但卻好少人試槍、俾錢買槍。

引用:
原帖由 bennytsang16 於 24-3-2020 11:13 發表
街槍近排是否真的很淡?我枕住每個星期都會行兩三次槍街,每次都見到雖然仲有人入槍舖睇野,但卻好少人試槍、俾錢買槍。
身邊一個月有三位WARGAME 朋友仔失業,淡都唔止槍街,全港都是吧,不過人窮時一定是CUT 奢侈品先,WARGAME 算是。

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

發新話題