發新話題

傳說中專門吹水黑店

引用:
原帖由 wewavfc1911 於 22-4-2020 08:08 發表
我有個賓仔會師兄朋友講佢有枝416 gbb 香檳色被佢整,結果返到屋企變黑色
呢個直頭離譜啦

但呢間野成日都門庭若市,只但係唔知d人係幫襯定係吹水。

回覆 11# 的帖子

我唔明整完後為甚麼沒有當場驗收,至少看一看睇有冇囉錯是常規,而且你去維修冇得救又換個支給你,正常應該不會這樣做生意

引用:
原帖由 bennytsang16 於 24-4-2020 22:41 發表
但呢間野成日都門庭若市,只但係唔知d人係幫襯定係吹水。
我住港島,疫境前,一個月去槍街1-2次,
每次都見佢店舖有人同佢地吹水.買野ge就...

引用:
原帖由 kornhill401 於 25-4-2020 11:41 發表

我住港島,疫境前,一個月去槍街1-2次,
每次都見佢店舖有人同佢地吹水.買野ge就...
次次都成班人塞住門口吹水,想入都入唔到啦

引用:
原帖由 1012 於 25-4-2020 13:19 發表

次次都成班人塞住門口吹水,想入都入唔到啦
真係應哂果句'曹操亦有知心友,關公也有對頭人 '.

聽聞佢好多都是中學生去幫襯,但是唔多覺老手買野,莫非間野專昆靚仔

綜合返師兄係隔離post咁吹捧國寶既留言
點解我覺得依個太空ac咁似一個人既.......

利申:好耐已經無買過aeg相關零件,多年無涉及槍壇事了

引用:
原帖由 army09 於 28-4-2020 15:16 發表
綜合返師兄係隔離post咁吹捧國寶既留言
點解我覺得依個太空ac咁似一個人既.......

利申:好耐已經無買過aeg相關零件,多年無涉及槍壇事了
樓主是國寶? 咁我知邊間了
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

原來樓主係紅猫Ken Chow

我吾知係吾係紅猫你啦,不過當係你啦,因為依段野你之前不停WhatsApp Facebook係Gum Share,行為好似你😂

樓主你話PP係黑店吾緊要,每個人都有自己經歷,我分享我經歷我比賽支槍係用PP改Gei槍打,成績如下

Ares M45 PCC Division

3-Gun Nation Round 1
2nd Runner

Shoot for Nod Charity Match
Champion

Strike Force Cup
1st Runner

Dragon Walker The Maze Shooter
Limited - Champion/Open - Champion

Bandit Cup 5
Overall Champion/MO Champion

3-Gun Nation Round 4
Champion

引用:
原帖由 ContractKiller 於 2020-4-28 20:12 發表
原來樓主係紅Ken Chow
係米曾經係game場想同人隻秋個位熊貓?

興發最底層果間? 2星期前買過東西, 但未知有沒問題?!

回覆 27# 的帖子

如果真係紅猫點只打人Gum少事,不過吾想係度講佢是非啦,只係樓主果種無單無相無證據作風我係吾少WhatsApp群見過紅猫做過,所以覺得似Law

至於間鋪有無問題依個問題,我個人會覺得改槍Gei野人夾人緣,改出來岩我用Gei未必會岩其他人用,不過邊間鋪都好,支槍改完有問題Gei有單有野正常人係會同間鋪講,加上依家資訊發達,有咩事一定會有同鋪Gei WhatsApp紀錄Post到出來,依D相都無張Gei風格真係好似紅猫大師Law😂

引用:
原帖由 屈濕 於 29-4-2020 17:25 發表

係米曾經係game場想同人隻秋個位熊貓?
打game玩膠刀果位?

發新話題