發新話題

[VFC] VFC MP5 V2

Vfc....唉

睇片都幾爽,以下借片一用...
https://youtu.be/p0xClUx9amk

回覆 17# 的帖子

V2係爽打好多,Cock槍都已經無V1癡癡立立,因為啲虛位同彈簧改良咗。惟獨老玩家係不滿內構造型唔仿真。

其他MP5 是否都會今年推出? 如MP5K, Mp5A3 early model 等等,十分期待

見到VFC mp5a5 v2 已經有得pre order

引用:
原帖由 Maxman2 於 26-4-2020 21:59 發表
其他MP5 是否都會今年推出? 如MP5K, Mp5A3 early model 等等,十分期待
前年vfc catalog 已經有
我生得聰明得罪你咩!!!

打算係台灣網上預購,平少少,加埋運費匯率手續費價錢應該差唔多,可能出貨快過香港

引用:
原帖由 ranger101 於 28-4-2020 01:08 發表
打算係台灣網上預購,平少少,加埋運費匯率手續費價錢應該差唔多,可能出貨快過香港
定d 黎, burst 火控既mp5 vfc 第一次出

你永遠唔知有咩驚喜等住你
我生得聰明得罪你咩!!!

有買SD3  V2的,可兩款4款

引用:
原帖由 NCP013 於 28-4-2020 01:50 發表
有買SD3  V2的,可兩款4款
我仲有A2 Fixed Stock
買埋呢把,兩款八款

請問呢支可否裝槍燈?

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 28-4-2020 01:12 發表

定d 黎, burst 火控既mp5 vfc 第一次出

你永遠唔知有咩驚喜等住你
睇試打 三連發變連發
希望有改進

引用:
原帖由 七點六二 於 29-4-2020 14:20 發表
請問呢支可否裝槍燈?
佢同廠有出MP5槍燈.

引用:
原帖由 kornhill401 於 30-4-2020 10:50 發表

佢同廠有出MP5槍燈.
Thank you! 你會唔會買?

引用:
原帖由 七點六二 於 30-4-2020 11:03 發表

Thank you! 你會唔會買?
正在考慮中,買呢支的唯一理由是..佢有三連發..
利申:已有兩支MP5A5連槍燈.
一支初版日本'馬老二 ',另一支大陸國產金身GBB.
另外仲有三支.1;日本'馬老二 'MP5 SD6.  2;日本'馬老二 'MP5K.
3;?廠造的金身MP5A2.
E加回想起來,自己都幾on居.

發新話題