發新話題

[others] Sten gun GBB MK.5

香港.....可能需要等待兩個月.......

以我所知,第一水應該就出貨……但未必會比港台先……我自己就心急去咗西人網站搶左先,枝槍會環遊完世界先到我手

引用:
原帖由 七點六二 於 28-7-2020 07:37 發表
唔知包唔包埋支刺刀?
sure......無 la

引用:
原帖由 七點六二 於 28-7-2020 09:46 發表

係得呢支sten槍先上到刺刀...
當然唔係啦……

附件

28-7-2020 10:10

我嗰枝應該就嚟環遊完世界,就到手啦

環遊完世界終於到手啦

附件

29-7-2020 21:14

一堆槍……仲有一枝sten等出月買……

附件

30-7-2020 09:06

引用:
原帖由 七點六二 於 30-7-2020 09:29 發表

果然係二戰英軍fans...為何支NO.4 要用布袋遮住?
呢個係英國佬出比佢用的保護套,既然買咗o米用o羅……

引用:
原帖由 pmcoperator 於 30-7-2020 14:05 發表
我掙扎緊 MK2 定MK5,兩款都好經典
睇你係純儲槍定要襯衫啦……

如果要襯二戰英佬衫……買MK II,因為MK V限死44年中後,某程度上亦可說係傘兵限定……

如果純儲槍……個人提意MK IIS……型D

引用:
原帖由 pmcoperator 於 30-7-2020 18:06 發表

MK2(Skeleton), MK2S, MKV呢三把都好有型
儲槍既話三把都想要
不話我偏向MK2,係MK2定MK2S咁解既姐,
兩枝都經典襯衫一流
MK2大路D,可以玩埋法國民兵同羅德西亞
MK2S就只能玩越戰
我偏向民兵風
MK2仲有好多可以玩,唔介意marking連國共內戰都玩得
MK2S就真係少好多選擇,除咗英佬SF....真係得越戰……

發新話題