發新話題

Winner Weapon Custom疑問

朋友係RHKR member.有大牌上到223.
玩過果個5.56後座力buffer。一響即刻大笑,跟住小我做咩呃佢話大recoil。
攪到我好尷尬。舊嘢都唔係我整,小我做乜。

引用:
原帖由 阿堅 於 20-8-2020 11:42 發表

阿師兄,你係當香港無人射過5.56定係你自己無射過唔知5.56既後座力係點?
...
根本就係名過於實。
其實出upgrade件唔係問題。
出啲垃圾要吹到上菜先係問題。

人地一質疑,就即刻“你試過未?”“你係咪要?”
都白痴既明知垃圾仲要試仲買?
正常就即刻收皮,改良好先再出過黎襯啦。
有錯唔認仲駁嘴又係老L土。

之前喺FB已經見識過唔少果啲“精品”。
亦唔止一個同行小過佢。
香港Airsoft界係咪要愈做愈西先?十年前如果呢啲垃圾唔好話上架,見到相已經俾人小到褲穿啦。

咩新界高西人?
咩會咩牌簿?香港打到NATO 556 ?軍槍上到牌?

認真回覆。
你NATO 556 咩料先?邊款?
當green tip喇,咩槍用? 講管,唔計rifling twist, 淨係管長rifle同carbine又唔同。carbine同CQBR又唔同。仲有回氣窿大細呢?咩gas block? 行氣定行piston? 枝槍原本幾重buffer? Recoil彈弓幾重?
以上全部都會影響recoil. 咁你個buffer做到邊隻效果先?

你就咁一句“同556後座力不相伯仲”, 唔係攪笑係乜?你攪笑啲人咪笑囉。
啲人試都唔試直接恥笑圍毆,就係因為知係9up.
正如有條友同我講有套嘢裝左之後MWS可以射到巴斯光年枝激光槍咁。佢朋友同胡迪好熟佢試過話好似所以佢咁宣傳。
我咁都仲走去就試,要睇醫生果個係我。

真係睇到火都黎

引用:
原帖由 阿堅 於 20-8-2020 21:03 發表

照你既講法唔通所有野都要買左先討論?你件野連條片都拍唔出真槍後座力既效果,你點叫人比錢去買?買左返黎無真槍後座力我係咪叫海關黎拉人定係你退貨先
然後你就一直喺度話有咩人咩人試過,我夠同你 ...
佢都痴線而家係佢自己話同556一樣。
點都係佢證明俾人睇佢無老吹啦。叫咩人俾數據啫?
仲問點解啲人唔叫其他廠俾數據淨係叫佢。
因為其他廠無吹到自己556 NATO丫嘛cfh.

其實一見佢問你powder weight已經知佢google扮識大法.
唔俾彈頭重同火藥名計條鐵呀?唔識就咪L扮啦。

仲有佢果個西人話同呀潘熟即刻知係鳩up
不如話佢係何B個仔啦。

根本成套嘢都係一隻9up怪
DLLM真係好L弱智好L浪費時間。我睇返塊Glock New Times Roman底仲好。起碼有得笑。

其實根本錯左即認就得。啲人3日唔記得。
而家個個都花生滿滿咁黎睇戲,其實你係咪想用呢啲暗黑PR起朵啫?

如果係廠家應該知道改裝parts係要夾,唔係塞入去就叫升級架大哥
唔係洛克人塞個晶片就5.56recoil架葉師父。

換件嘢唔洗tune唔洗夾就曉飛,百變星君咩。

引用:
原帖由 阿堅 於 20-8-2020 21:03 發表

照你既講法唔通所有野都要買左先討論?你件野連條片都拍唔出真槍後座力既效果,你點叫人比錢去買?買左返黎無真槍後座力我係咪叫海關黎拉人定係你退貨先
然後你就一直喺度話有咩人咩人試過,我夠同你 ...
再講,有啲產品真係睇相已經知勁。
真係睇相就會買。唔洗片唔洗數據。
例如GHK Glock17.

相反有啲產品真係睇到相已經唔開胃。
睇埋片更加唔舒服心絞痛。
例如啲匣底。

唔係平貴問題。
係有無心做既問題。
有心做,好多嘢平地一聲雷。
東北出左枝Sten咪即刻響朵。又唔見佢哋俾人玩9?

引用:
原帖由 NCP013 於 20-8-2020 23:36 發表
97前大把人男女老少去英軍昂船洲開放日排隊打過556 0拉
NATO都有分前後期。後期重grain d.
97前應該前期。

發新話題