發新話題

[KJ] SP01 真鐵sight通用性

SP01 真鐵sight通用性

睇到真鐵有隻後sight rmr plate幾合眼緣,唔知玩具同真sight通唔通用

未必得喎⋯⋯
引用:
原帖由 gabau 於 28-8-2020 20:06 發表
睇到真鐵有隻後sight rmr plate幾合眼緣,唔知玩具同真sight通唔通用
究竟世界上還有神嗎?

如果價錢唔係好貴,就買左先算.唔arm先至慢慢執.

回覆 3# 的帖子

50蚊美金,都算貴

引用:
原帖由 gabau 於 28-8-2020 23:05 發表
50蚊美金,都算貴
對'求真一族 '來說,咁大件野,呢個價錢又唔算貴.
利申:我並不是呢一族.

引用:
原帖由 kornhill401 於 28-8-2020 22:28 發表
如果價錢唔係好貴,就買左先算.唔arm先至慢慢執.
後西未必有得攪
個人睇法...
603 技術實驗中隊

引用:
原帖由 gabau 於 28-8-2020 20:06 發表
玩具個dove tail淺好多, 要整
有愛實裝到
有愛實裝到。。。。。
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

回覆 7# 的帖子

磨薄d個後sight base得唔得?

如果終歸都係要執個珍sight,樓主捨唔捨得?
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

回覆 9# 的帖子

我預咗要修個sight

引用:
原帖由 gabau 於 1-9-2020 13:12 發表
磨薄d個後sight base得唔得?
我個陣磨sight base
同slide尾dd, 我裝adjustable rear sight
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

回覆 11# 的帖子

引用:
原帖由 gabau 於 1-9-2020 17:29 發表
我係想咁搞https://czfirearms.us/index.php?topic=93918.0
你磨塊dove tail part, 得ge...
不過shadow 2有現成sight plate,都算low ride,
看你肯不肯用咁多人力物力達成咁解
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

回覆 13# 的帖子

就係唔鍾意佢個sight plate

發新話題