16 12
發新話題

[VFC] 詢問腳架是否合適 MK 20 MOD 0

詢問腳架是否合適 MK 20 MOD 0

請問各師兄以下腳架CYMA或King Arms是否合適 MK 20 MOD 0?

附件

10-9-2020 19:12

10-9-2020 19:14

應該冇問題
佢夾rail

引用:
原帖由 jn_jona 於 10-9-2020 19:58 發表
應該冇問題
佢夾rail
請問師兄是否CYMA 或King Arms 兩者都可以?

引用:
原帖由 七點六二 於 10-9-2020 20:03 發表

請問師兄是否CYMA 或King Arms 兩者都可以?
只要佢係夾所謂’20mm’既就可以
其實係1913 rail

引用:
原帖由 jn_jona 於 10-9-2020 20:17 發表

只要佢係夾所謂’20mm’既就可以
其實係1913 rail
但我唔明CYMA 腳架怎樣安裝上去? 我見到佢有一粒件但我唔知點夾住個腳架...

引用:
原帖由 七點六二 於 10-9-2020 19:12 發表
請問各師兄以下腳架CYMA或King Arms是否合適 MK 20 MOD 0?
細果件,中間好似少粒野咁?

引用:
原帖由 七點六二 於 10-9-2020 20:50 發表

但我唔明CYMA 腳架怎樣安裝上去? 我見到佢有一粒件但我唔知點夾住個腳架...
唔係好明你邊張圖係cyma
其實一件係rail adaptor 夾rail下面有粒豆

咁呢款腳架就有個位夾住粒豆既

引用:
原帖由 kornhill401 於 10-9-2020 22:30 發表

細果件,中間好似少粒野咁?
我講果粒野,正是7#C兄所說的'粒豆 '.

引用:
原帖由 kornhill401 於 10-9-2020 23:31 發表

我講果粒野,正是7#C兄所說的'粒豆 '.
就係小咁粒野咁...唔知點裝上去...

引用:
原帖由 七點六二 於 11-9-2020 00:15 發表

睇'老虎網 ',佢係有跟埋呢粒T形豆;同另一粒1字形豆.

引用:
原帖由 七點六二 於 11-9-2020 00:15 發表

照估計;無左呢粒T字形豆,係無可能把呢款腳架,
裝上只有骨的槍身上.
因呢款腳架,係靠夾住粒豆來連接槍托.

引用:
原帖由 kornhill401 於 11-9-2020 12:55 發表

照估計;無左呢粒T字形豆,係無可能把呢款腳架,
裝上只有骨的槍身上.
因呢款腳架,係靠夾住粒豆來連接槍托.
我就唔知點裝上去...

引用:
原帖由 七點六二 於 11-9-2020 13:44 發表

我就唔知點裝上去...
樓主C兄,請參考以下U片.希望有所幫助!
https://www.youtube.com/watch?v=uMmz8J29y_A
特別要留意PART 2.示範如何夾住粒豆.

引用:
原帖由 kornhill401 於 11-9-2020 15:06 發表

樓主C兄,請參考以下U片.希望有所幫助!
https://www.youtube.com/watch?v=uMmz8J29y_A
特別要留意PART 2.示範如何夾住粒豆.
Thank you sir...

16 12
發新話題