發新話題

槍街槍店邊個員工好邊個員工衰㗎

回覆 12# 的帖子

引用:
多口講句,靚姐雖然好似黑臉,但其實人幾nice,服務態度都幾好
認同, 表面西哂面, 實際人係nice

回覆 15# 的帖子

引用:
首選是Shooter compact的光頭佬, 禮貌, 態度西槍街數一數二!
光頭佬睇人ga 咋, 見過佢黑面串人, 都比佢串過, 後來依大半年突然禮貌左

引用:
原帖由 Bus 於 23-9-2020 21:51 發表
佢話無得賣lor?!
佢咁有智慧,賣玩具槍ge店舖,咁答都得.

我問佢你無貨,咁知唔知邊度有吖?佢都係話無囉?!

見到上面有師兄提到有好雙語店員,咁我下次去問野都安心啲謝謝!

「現代」依家搬了去新蒲崗,個四眼後生仔其實都好好人、對客人好有耐性。
引用:
原帖由 M1616 於 24-9-2020 08:02 發表
以前有間"然袋"先經典,服務態度極端差!

引用:
原帖由 Bus 於 24-9-2020 10:29 發表
  人地咪答你無囉~
     其他鋪頭點知姐......
     知既除非25仔,再唔係就幾間鋪一齊打工

Shooter是小弟第一間因為店員態度禮貌西而不去買的店舖, 以前未有光頭時都會經常幫襯.
就算想買Vector東西, 都會另覓方法或買其他品牌.
買玩具玩, 是令自己開心, 而不是先要受氣而後開心!
引用:
原帖由 arzero 於 24-9-2020 09:37 發表

光頭佬睇人ga 咋, 見過佢黑面串人, 都比佢串過, 後來依大半年突然禮貌左

回覆 23# 的帖子

十分認同,shooter 果位人兄啲態度原來大家都領教過。
所以我都盡量唔光顧這店。
我唔係話 顧客永遠是對的,但佢啲態度可以講得上 衰!

Matt's rock & roll

原來都有師兄師姐有不快經歷,
可否在這媮縝h啲大家交流吓,

回覆 4# 的帖子

與其問邊個店員好,你不如將哩個問題擺上黎問,
Umerax 根本唔係廠,只係渣住一堆版權既公司,四圍搵廠造貨,
我相信冇人會有興趣嚮槍鋪開私人講座

集最西同最佳員工於一身,一定係QXF陳克!

理唔理你全睇心情,仲要睇同你熟唔熟……心情唔好必定十問九唔應,有時懶到掛住瞓覺唔理你之餘仲阻住客睇野!但心情好而你又同佢熟的話,真係好得D客歡心……

引用:
原帖由 Bus 於 24-9-2020 10:29 發表
你o甘問……佢o甘答係非常正常……

我最愛靚姐,手下....

又靚又索.我朋友阿X  都話好鍾意去度買野

引用:
原帖由 ballballmoon 於 25-9-2020 13:12 發表
我最愛靚姐,手下....

又靚又索.我朋友阿X  都話好鍾意去度買野
確實好多槍友都十分期待FB 今日會點介紹new product

發新話題